COMEBACKHee daar is ze weer! Het lijkt alweer zo lang geleden dat ik mij op deze omgeving bevond. Als ik terug kijk naar het laatste artikel is het ‘maar’ anderhalve maand geleden, maar voor mijn gevoel ben ik al een half jaar niet meer actief geweest. Terwijl eerder nog wel eens een paar keer door mijn hoofd schoot: “Oh ik moet toch echt weer even een artikel online zetten” als ik een week lang niets had gepubliceerd, werd ik er de laatste tijd aan herinnert dat ik een blog had. Mensen begonnen vragen te stellen hoe het mijn blog ging en/of waarom ik minder actief was.

Een paar dingen zorgden ervoor dat ik de laatste tijd mijn blog links heb laten liggen. Oke oke, natuurlijk steek ik nu meer tijd in een vriendje (want dat is wat iedereen als eerste opnoemt als ze zelf een reden moeten verzinnen) maar ik heb daarnaast ook een andere bijbaan gekregen waar ik de zomer meer heb gewerkt dan ik normaal deed. De momenten waarop ik wel even zou kunnen bloggen had ik vaak simpelweg ook geen zin. Daar ben ik heel eerlijk in. Maar sinds deze week zit ik weer op school en komt er weer een beetje structuur in mijn week. Ik word geacht me weer bezig te houden met mijn vakgebied (Communicatie) en automatisch ging ik deze week ook weer meer aan mijn blog denken. En vandaag besefte ik me ook ineens dat mijn blog volgende week alweer 2 jaar bestaat! Ik snap er niets van, voor mijn gevoel is het nog maar zo kort geleden dat ik mijn 1-jarige bestaan vierde. Best bizar!

Net zoals het in de zomer qua bezoekers en lezers wat stiller is, was dat dit keer van mijn kant als blogger ook. Ik ben nog wel bezig met nadenken over hoe ik mijn blog verder wil gaan indelen. Zelf begon ik met een ‘dagboek’ blog maar ik weet niet of ik dat nog haalbaar vindt. Daarnaast zie ik ook heel erg de inhoud van andere blogs verschuiven. Meer lijstjes, persoonlijke challenges, vaste rubrieken (behind the scenes, weekly diaries etc.) Ik ben er nog niet echt uit wat ik daar van vind. Daarom wil ik ook heel graag van jullie horen wat jullie het leukst vinden/vonden om op mijn blog te lezen! Let me know!

COMEBACK-2

Tot snel! X