img_6221Vandaag ben ik vrij. En niet zomaar een dagje, maar omdat ik vanaf vandaag niet meer werkzaam ben. Het laatste blog vóór deze dateert van 31 december, dus bij deze is dit ook de aftrap van 2017! Dat er na deze datum niets meer te melden viel, is zeker niet waar. Er is in de afgelopen twee maanden juist heel veel gebeurd, maar geen dingen die ‘leuk’ waren om met jullie te delen. Privé situatie, een overlijden in de familie, onzeker zijn of je doet wat bij je past.. Teveel dingen die tegelijk gebeuren die niet allemaal dezelfde prioriteit kunnen krijgen, hoe graag je het ook wilt. 

Vanaf vandaag ben ik vrij omdat het een korte maand geleden duidelijk was dat ik niet deed wat bij mij paste en waar ik mezelf happy bij voelde. Doordat andere dingen langzaamaan afgesloten werden, kreeg ik rust in mijn hoofd om hier ook een besluit over te nemen. En dat heb ik gedaan. Ik heb het geluk dat het voor mij geen financieel gat wordt, want ik woon gewoon nog thuis. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ik niet snel weer wat leuks wil gaan doen.

Een nieuw project
Ondertussen ben ik al een tijdje bezig met een nieuw project waar ik jullie heel graag meer over zou willen vertellen, maar wat ik toch liever nog even geheim hou. Uiteraard weten jullie het tegen die tijd!

En nu?
Vervelen doe ik niet zo snel, dus dat komt wel goed. In de tijd tussen het behalen van mijn diploma en mijn eerste baan heb ik een aantal dingen in mijn slaapkamer aangepakt. Een voorbeeld daarvan is het verven van mijn muren. Alleen is er een stukje wat ik destijds niet heb afgemaakt, wat ik nu weer wil oppakken. Daarnaast heb ik nu weer wat meer tijd en creativiteit in mijn hoofd om aan mijn social kanalen te werken, foto’s te maken en ben ik bezig met een aantal samenwerkingen. Maar uiteraard is het zoeken naar een nieuwe uitdaging ook een belangrijke.

I’ll keep you posted! Liefs!