Cozy-2BbedroomHallo lieve lezers! Hoe gaat het met jullie? Ik zit alweer in mijn tweede stageweek en ook die is alweer bijna ten einde. Zo snel gaat het! Sinds vorige week loop ik stage bij zorgvoormijnhuid.nl, onderdeel van Mediq. Ik ben daar bezig met het bijhouden van de webshop, e-mailmarketing en wat social media.

Komende maanden zullen de laatste van mijn opleiding zijn. Ik ben dus bezig met een afstudeerstage. Dat betekent dat ik ook een deel van de week met een afstudeerscriptie bezig ga. Zo’n gek idee dat ik over een half jaar (hoop ik!) afgestudeerd ben. En dat dan alles mogelijk is. Veel mensen vragen wat je hierna dan gaat doen. Eerlijk gezegd zit ik niet meer zo te wachten op nog een studie of een master. Ik zou niet weten wat ik nog zou moeten gaan doen en als ik dat nu al weet dan is het een beetje onzinnig toch? Ja, ik ben heel jong als ik dan klaar ben met school. Maar als je de middelbare school goed hebt doorlopen en je HBO studie ook binnen het normale tijdsbestek, dan ben je rond je 21e gewoon klaar. It’s that simple!

Vorige week donderdag had ik trouwens alweer een jaar een relatie met Edwin. Dat jaar is echt voorbij gevlogen! We zijn lekker uit eten geweest om het te vieren. Op naar nog heel veel mooie jaren samen!

Processed with VSCO with a6 preset

Ik moet nog wel even wennen aan het nieuwe ritme hoor. Iedere dag er 07.00 uit en 18.00 thuis. Maar wel lekker in het weekend vrij! Dat heb je ook wel nodig, want doordeweeks kun je eigenlijk niets. Dingen shoppen ofzo gaat gewoon lastig. Maar dat went gauw genoeg!

VERTEL, HOE IS HET MET JULLIE?