Cuddling-nightTime flies! Ik zit sinds twee weken weer op school en ben nu mijn laatste jaar van mijn HBO studie in gegaan. Echt bizar hoe snel dat gaat. Ik herinner me nog heel goed mijn eerste dag van mijn opleiding. Met toch wel wat zenuwen de introductieweek in. “Weer voor de komende vier jaar naar school” dacht ik nog. 

Het eerste semester volg ik twee hogeschoolbrede minors en daarnaast heb ik nog wat lessen van mijn eigen opleiding. En dan mag ik vanaf februari aan mijn stage en afstuderen beginnen! In principe zit ik dus nog maar een half jaartje op school. Voor nu heb ik nog geen idee waar ik straks ga stagelopen maar ik ben al aan het rondkijken. Als iemand nog leuke suggesties/ervaringen qua stages (voor de opleiding Communicatie) heeft? Graag!

Een andere vraag die ik nog wel eens krijg: wat wil je na deze opleiding aan doen? Eerlijk gezegd weet ik het echt niet. Enerzijds wordt een master tegenwoordig vaak aangeraden zodat je je nog ergens in kunt specialiseren. Ik ben nog jong als ik afstudeer (hoop ik!) dus het kan prima. En je weet dat -als je straks aan het werk gaat- de kans dat je na een paar jaar toch nog een studie gaat doen, kleiner wordt. Aan de andere kant moet ik toegeven dat ik het ergens ook wel een klein beetje gehad heb met school. Het hangt ook af van hoe het straks met mijn stage gaat en het aanbod wat er dan is. Kortom, daar ben ik nog niet over uit. Gelukkig heb ik daar nog even de tijd voor!

Bij deze zijn jullie weer op de hoogte! Als je nog vragen hebt, stel ze gerust! En hoe vergaat het jullie op school?