YAY! Ik heb zo’n spannende stap genomen afgelopen vrijdag! Ik weet niet wie van jullie mij al langer volgen, maar ik blog al vanaf eind 2013. Gewoon al 4 jaar dus! MEGA lang eigenlijk. Ik zat midden in de tijd dat blogs als paddenstoelen uit de grond schoten. Ook ik was daar één van. Scandinavische blogs hebben altijd mijn fascinatie gehad – de manier waarop zij blogten: dat wilde ik ook. Geen specifieke beauty of fashion blog, maar gewoon een online dagboek.

Veel bloggers hebben de laatste jaren de keuze gemaakt om ook wat breder te gaan bloggen, als een soort dagboek. Zelf heb ik – voornamelijk in de beginjaren – heel consequent geblogd. Net als bijna alle andere bloggers wilde ik sowieso elke dag een blogartikel plaatsen. Toen ik nog studeerde kon dat ook gewoon, daar had ik tijd voor. Na twee jaar veranderde dit en voelde ik ook wat minder de druk om zoveel te posten. Grappig overigens ook dat je dit bij veel bloggers merkte, de ‘afkeer’ van het elke dag maar móeten bloggen.

En nu?

Inmiddels ben ik al weer meer dan een jaar afgestudeerd en zit ik aan mijn tweede baan. En ja, dan is dat hetgeen je het grootste gedeelte van de week doet. Waar ik de tijd vandaan moest halen om ook nog actief te bloggen en mijn social kanalen bij te houden (want wil je vandaag de dag een beetje groeien en geen volgers willen kopen, moet je er écht wel wat tijd in steken)? Geen idee! Natuurlijk heb ik een weekend, maar dan wil je ook wel eens wat leuks doen (of lees: lekker niets doen).

Maar wat voor spannende stap heb je nu genomen?

Haha, om bij het punt te komen waar ik jullie nieuwsgierig mee heb gemaakt: ik heb Simply Emily afgelopen vrijdag ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. YAY! Iets wat ik misschien gewoon al vanaf het begin had moeten doen.. De opdrachten die ik deed waren vaak van niet zo’n grote omvang en daar had ik nog geen KvK inschrijving voor nodig. Toch merk ik dat er de laatste tijd vaker naar gevraagd wordt. Dus ik dacht: waarom ook niet! Het zou zonde zijn om daardoor dingen mis te lopen én misschien trekt het ook wel weer wat aan.

Veranderingen

In principe gaan jullie hier weinig van merken. Enkel dat ik weer wat meer van me ga laten horen misschien haha! Voelt nu ook wel als meer een stok achter de deur – om af en toe gewoon even me er toe te zetten.

Hopelijk tot snel!