Instagram-maart-2015Afgelopen week zag mijn week er zo uit! Ik plaatste foto’s van mijn dagje dierentuin op mijn blog, had een ‘basisschoolreünie’, werkte aan school en deelde de populaire gestreepte top op mijn blog. Kijk je mee naar mijn instagram foto’s?

Instagram-maart-2015-(1)Vorige week woensdag ben ik een dagje naar Dierenpark Emmen geweest met mijn vriend en donderdag plaatste ik daarvan de foto’s in een artikel. Deze foto van dit olifantje vond ik zo mooi door de lens flare die er doorheen ging, de zon scheen zo fel namelijk.

A selfie a day… Nog steeds blij met mijn geruite blousje!

Instagram-maart-2015-(2)Vrijdagavond had ik afgesproken met drie oude schoolvriendinnen van de basisschool. Eén van hen spreek ik nog wel dagelijks maar de andere twee bijna niet (meer). We waren altijd een clubje van vier op de basisschool en het leek ons leuk weer eens af te spreken. We gingen lekker uit eten en hebben de hele avond herinneringen opgehaald.

Na een fijn weekend moet er ook weer gewerkt worden aan school stuff.

Instagram-maart-2015-(3)Wat waren veel van jullie nieuwsgierig naar de gestreepte top! Ik plaatst er gauw de volgende dag een artikel over en wat kreeg ik veel leuke reacties, thanks!

Sinds deze maand is ons nieuwe extra schoolgebouw geopend. Ik had er alleen nog helemaal geen les gehad, tot gister. Wauwie, ik hou van dat witte cleane!

Zoals altijd heb ik vrijdag vrij en dat betekent dat ik nu al weekend heb. Morgen ga ik denk ik nog even wat voor school doen en ‘s avonds heb ik afgesproken met een vriendin. Spreek jullie snel weer!

Je kunt me volgen op instagram via @emilyeilander