Hoi lieve mensen! Ik ga jullie nu toch echt wat meer vertellen over mijn nieuwe uitdaging waar ik het vorige week maandag in het artikel over had. Excited! Lees gauw verder dan vertel ik het je..

Sinds vorige week ben ik namelijk werkzaam op het hoofdkantoor van Prénatal als Junior Communicatie Specialist. Het klinkt misschien breed, maar ik behoor tot het social team wat inhoudt dat ik o.a. meewerk aan de social campagnes, maar ook blogs schrijf, community management onderhoud en samenwerkingen met influencers opzet. Super tof en op een hele leuke plek met (voornamelijk) vrouwelijke collega’s om mij heen. Ik ga vier dagen aan de slag en heb dan één dagje vrij om iets anders te plannen of om dingen voor mijn blog te doen. Ook heel chill!

Ik vind het leuk om weer lekker bezig te zijn en daarnaast het bloggen en mijn social kanalen weer op te pakken. Het motiveert ook weer om zelf actief te blijven omdat je toch met hetzelfde bezig bent in je werk.

Ik ben benieuwd, hadden jullie een vermoeden waar ik zou gaan werken? :-) Mocht je nog nieuwsgierig zijn naar iets, vraag het gerust!

Fijne dag, liefs!