Op Instagram had je het misschien wel gelezen, ik ben niet zo van de goede voornemens opstellen. Want ja, waarom per 1 januari beginnen en niet gewoon een andere dag!? En eigenlijk zijn voornemens te verblijvend ;) Oke, goede voornemens heb ik dus niet echt maar ik vond het wel een mooi moment om eens mijn doelen en dromen voor dit jaar op een rijtje te zetten. Wat ben ik dit jaar allemaal van plan?

Meer reizen

Er is nog niks geboekt, maar ik zou dit jaar graag meer willen reizen. Niet alleen maar uit hoeven te kijken naar een tweeweekse zomervakantie. Zoals het er nu uitziet kunnen we dit jaar buiten het (hoog)seizoen op vakantie – wat dus echt zóveel scheelt. Soms kun je voor dat geld gewoon 2x op vakantie..bizar! Maar wel chill dat dat dit jaar waarschijnlijk wel gaat kunnen. Dan kun je ook nog eens in het voorjaar een citytrip erbij pakken. Op onze lijst staan nog; Scandinavië, Marrakech, (Zuid)-Afrika, Australië…en ja, nog veel meer!

Fotoboeken plakken

Op vakantie maak ik altijd super veel foto’s – leuk om te delen via mijn blog en Instagram – maar vooral natuurlijk ook voor jezelf. Maar ja, dan heb je ze gemaakt en wat doe je er dan vervolgens mee? Ik wilde al best lang echte fotoboeken maken, dus foto’s af laten drukken en zelf in een boek plakken. De foto’s van Italië vorig jaar, Kroatië dit jaar en onze trip naar Sauerland.. ik wil ze allemaal als blijvende herinnering in een boek. En daarna nog een mooi boek met ‘gewone foto’s’. Met Italië en Kroatië kan ik nu gaan beginnen, met de mooie kraft fotoboeken van Hema!

M’n blogactiviteiten uitbreiden

Sinds december heb ik mijzelf ingeschreven bij de KvK, best een stap maar ik ga er gewoon voor! Natuurlijk heb ik nog steeds gewoon mijn vaste baan, dus ik zie het ook meer als iets leuks voor erbij. Wel lijkt het me cool als ik er nog wat meer opdrachten door kan aannemen.

Sparen voor nieuwe camera-apparatuur

Meer bezig zijn met bloggen, betekent ook meer foto’s maken. Ik vind het sowieso super leuk om meer een eigen stijl te ontwikkelen wat betreft fotografie en bewerking. Soms merk ik dat mijn camera wel eens een beetje achterloopt, ook al doet hij het verder prima hoor. Maar af en toe lijkt het me mooi als ik een spiegelreflexcamera zou hebben die nét wat meer kan. En ja.. een drone; staat ook nog steeds hoog op mijn (onze!) wishlist.

Meer video’s maken

Ooit, lang geleden, was ik best actief op YouTube. Toen nam ik shoplogs op, deed ik make-up tutorials (ja ja) en roomtours. Nu is het niet zo dat ik dat nu weer wil oppakken, maar ik zou wel weer eens een video willen maken. Of in ieder geval het beeldmateriaal wat ik nog heb liggen van vakanties, eindelijk eens gaan editen.

Ik ben benieuwd: wat zijn jouw doelen & dromen voor dit jaar?