imageHallo lieve mensen! Het kan nog, op de valreep van november. Ik ben heel benieuwd hoe het met jullie gaat. En misschien zijn jullie ook wel benieuwd hoe het nu met mij is? In mijn laatste artikel van september deelde ik namelijk twee hoogtepunten met jullie en twee hadden jullie nog steeds te goed. Eén van de twee had ik in mijn beleving al gedeeld met jullie, maar nu besef ik me dat dat volgens mij alleen via Instagram geweest is. Het gaat namelijk om mijn nieuwe baan! Sinds 1 november ben ik namelijk fulltime aan het werk.

Nieuwe baan

Mijn afwezigheid heeft alles te maken met deze nieuwe uitdaging. Natuurlijk is het altijd wennen als je weer iets nieuws gaat starten. Denk aan school, stage of in mijn geval werk. Alleen had ik dit keer niet twee maanden zomervakantie, maar werden het er vier. Dan is de overgang naar fulltime werken ineens best wel groot. Voor jullie beeldvorming, het was een hele bewuste keuze om niet meteen aan het werk te gaan. Ik ben pas na mijn zomervakantie gaan rondkijken en kwam eigenlijk al vrij snel in september in aanraking met het marketingbureau waar ik nu werk. Ondertussen had ik ook wel wat andere dingen lopen, maar bij dit bureau ging alles vrij snel. Na wat gesprekken werd het begin oktober definitief dat ik hier aan de slag zou gaan. Toen ben ik nog drie weekjes thuis geweest voordat ik 1 november zou starten.

Maand verder

En nu zijn we alweer een maand verder! Bizar hoe snel het gaat. De eerste weken was ik echt gesloopt als ik thuis kwam. Iets waar ik normaal gesproken niet zo’n last van heb. Maar wat wil je, van alle dagen maximaal uitslapen naar vijf dagen een vast ritme. Voor bloggen kon ik nog niet echt de energie vinden, maar deze week begon ik er weer meer aan te denken. Tijd om jullie op de hoogte te stellen dus.

Nóg een hoogtepunt

Het andere hoogtepuntje wat destijds speelde was dat ik -samen met twee andere vriendinnen- ben gevraagd als een ceremoniemeester. De twee anderen hebben bij mij op de opleiding gezeten en met hen heb ik ook een mini-onderneming gehad in het tweede jaar. Super leuk dus om dit nu met hen te mogen doen!

De komende tijd hoop ik weer wat meer op te pakken nu ik wat meer gewend ben aan mijn nieuwe ritme. Waar zijn jullie op dit moment druk mee?

Liefs en tot gauw!