10955966_10152838820338409_1579460672_n

Wow ja lieve lezers, ik leef nog! Het lijkt voor mij al weer zo’n lange tijd geleden dat ik een écht artikel getikt heb, volgens mij is het dat stiekem ook gewoon. Afgelopen anderhalve week hebben jullie vrijwel niets van mij vernomen, op zowel mijn blog als op social media. Ik ga je vertellen hoe dat kan!

Stage afgerond
Jee, mijn stage is afgerond zoals jullie pas al hadden kunnen lezen. Vorige week had ik een weekje vrij en afgelopen maandag begon mijn eerste schooldag weer. Echt zo vreemd om weer als student door school te lopen en allemaal nieuwe gezichten te zien. Ik moet echt weer even mijn draai vinden, na sinds de zomervakantie geen les meer gehad te hebben. Met stage was ik gewend dat ik iedere dag standaard van 08.00 tot 18.00 weg was en nu ziet iedere dag er weer anders uit. Mijn rooster is overigens echt peanuts vergeleken met mijn fulltime stage. Maar ik moet nu weer even een ritme zien te vinden in school in combinatie met het bloggen.

Hosting
Sinds dit jaar blog ik via wordpress en daar hoorde voor mij ook een andere hosting bij. Helaas kreeg ik vorige week melding dat ik bijna aan mijn limiet zat qua geheugen en bandbreedte en kon ik dus geen foto’s uploaden, mits ik een upgrade zou doen of tijdelijk extra zou bijkopen. De maand januari was al bijna ten einde dus ik heb besloten het even te laten voor wat het was.  Ik weet niet of ik dit iedere maand gaat gebeuren of dat het ook ermee te maken had dat ik mijn hele bloginhoud in één keer heb overgezet en daardoor praktisch al het geheugen van deze maand heb verbruikt. Mocht dit niet zo zijn dan moet ik toch kijken of er een upgrade mogelijk is.

In luv
En dan misschien wel het grootste punt: mevrouw heeft verkering! Haha, je snapt wel dat ik de laatste week niet zoveel ‘zin’ had in mijn blog en veel meer bezig was met andere dingen. Uiteraard blijf ik gewoon bloggen en jullie zullen vanaf nu weer vaker een artikel voorbij zien komen.

Dit alles bij elkaar resulteerde in grote afwezigheid, mijn excuus daarvoor. Ik denk dat jullie het wel begrijpen toch? :)

Tot snel! Liefs ♥