WoodWatch-femme-gold-2YES! Het is gebeurd, klaar, helemaal af! Maandag voor 12.00 moest mijn afstudeerscriptie ingeleverd zijn en dat is me gelukt. Wat een opluchting en wat een druk valt er nu weg zeg. Afgelopen weken draaiden voornamelijk om mijn scriptie en er ging bijna geen dag voorbij dat ik er niet aan zat. En vooral de laatste dagen waren erg heavy. Ik ga dus aankomende dagen proberen flink wat uurtjes slaap in te halen. Wat al voor het moment dat ik dit typ niet helemaal gelukt is, want het is bijna 00.00. 

Goed, ik heb het bloggen echt best wel erg gemist moet ik zeggen. Ik heb wel vaker periodes gehad dat ik even niet zo frequent blogde en omdat ik nu zo druk bezig was heb ik er ook helemaal niet zo vaak aan gedacht, maar afgelopen weekend begon het toch wel te kriebelen. Ik had echt zin om weer dingen te maken en weer wat meer met m’n blog bezig te zijn. Ondertussen doe ik wel leuke dingen met WoodWatch, waar bovenstaande foto onder andere voor is gemaakt.

Ik loop nog deze hele maand stage en wacht ondertussen geduldig (hmm) op het verlossende antwoord over mijn afstudeerscriptie. Hopelijk gaat dat allemaal goed en mag ik in de eerst week van juli mijn eindgesprek houden. Spannend!

Voor nu: tot snel en een fijne dag! Liefs!