emily-rianne-fotografie-13Hoi lieve volgers, die mijn blog nog niet ontvolgd zijn! Want ja, het is best wel een hele lange tijd stil geweest hier. Vandaag zal ik jullie meenemen in wat ik de afgelopen tijd heb gedaan en wat ik op dit moment doe. Want zoals de meesten van jullie wel zullen weten is dat ik afgelopen zomer afgestudeerd ben. Maar wat spook ik op dit moment nu uit dan?

Afgestudeerd
Wat ik net zei, ik ben afgelopen zomer afgestudeerd (bachelor Communicatie). Op 8 juli om precies te zijn. Gek genoeg heb ik mijn papiertje alleen nog niet officieel in ontvangst mogen nemen, de diplomering vindt namelijk pas a.s. donderdag plaats. Blijft vreemd, zo laat, maar het is niet anders. Ik ben natuurlijk gewoon afgestudeerd maar als ik straks ook mijn diploma in handen heb, voelt het helemaal écht denk ik.

Vakantietrip Italië
In Augustus hebben Edwin en ik van een drieweekse vakantie in Italië mogen genieten. Daarover konden jullie destijds hier al meer over lezen. Dit artikel heb ik geschreven zodat jullie wellicht daarna ook konden mee/terugkijken hoe dit was. Echter heb ik heel leuk drie conceptberichten klaar gezet, maar heb ik daar verder tot op heden nog niet meer mee gedaan dan dat. In eerste instantie leek het me wel leuk om jullie rechtstreeks vanaf Italië op de hoogte te houden, maar als je daar dan eenmaal bent wil je toch ook gewoon genieten. Stiekem vond ik het heerlijk om even een tijd niet bereikbaar te zijn. Ook al heb ik best wel eens een foto vanaf onze plek op bijvoorbeeld Instagram geplaatst hoor. Dus jullie hebben niet helemaal alles gemist ;-)

italie-vernazza

Solliciteren?
En dan de grote vraag, wat nu? Dat doorstuderen hem niet meer echt zou worden, daar was ik al een tijdje uit. Wellicht wel een specialisatie studie/cursus naast een baan, maar wat dat precies zou gaan worden was ik ook nog niet uit. Daar gunde ik mezelf de tijd voor om over na te denken in mijn vakantie. Ik vond het heerlijk dat ik na mijn afstuderen even helemaal niéts hoefde. Nergens aan vast zitten, geen bijbaan, alles ligt open. Hoe heerlijk die officiële vakantieperiode ook was -en de verlenging die ik er tot nu toe van heb- vind ik het wel tijd om weer wat te gaan doen. Het is voor mij geen probleem om me te vermaken, maar nu iedereen weer terug in de schoolbanken zit of aan het werk is begint het bij mij ook wel weer te kriebelen. Op dit moment ben ik me druk aan het oriënteren en lopen er hier en daar wat gesprekken. Als er nieuws is dan laat ik jullie dat zeker weten!

Voor nu kijk ik eerst uit naar de diplomering a.s. donderdag. Vraagje aan jullie; vinden jullie het leuk om nog wat foto’s van onze trip naar Italië te zien? Laat het me weten!

Fijn weekend verder en tot snel! X