tumblr_n0vqavrpYw1qf8em3o1_1280Maandag liet ik jullie weten dat ik de volgende dag nog iets zou vertellen over bloggen voor mij, echter heb ik dat niet gedaan. Toch was dat ook wel weer een goed voorbeeld van de inhoud van dit artikel. Ik merk denk dat ik de laatste tijd steeds minder (of helemaal niet eerlijk gezegd) de drang heb om per se iedere dag een artikel te plaatsen. Een poosje geleden las ik dit ook bij Anne en die zei dat haar het ook opviel om haar heen dat bij veel bloggers die druk wegvalt. 

Bloggers die eerst de lat heel hoog legden voor zichzelf maar er na een poosje achter kwamen dat het niet haalbaar was om minstens twee artikelen per dag te plaatsen. Hoe meer andere blogs erbij kwamen, hoe groter de concurrentie en hoe meer je jezelf moest profileren. Maar op een gegeven moment houdt het een keer op, er zijn belangrijkere dingen in het leven dan bloggen toch?

Ik moet zeggen dat de inspiratie bij mij overigens wel heel erg gedaald is hoor. Waar ik eerder zo een lijstje vol maakte met blogideeën, moet ik nu al moeite doen voor een artikel per week. En vaak wordt het dan weer een outfit of the day, omdat jullie dat volgens mij het leukste vinden :-) Ik hoop wel dat ik binnenkort weer een beetje terug kom in de blogflow, want ik vind het nog steeds heel tof om te doen! Wees dus niet bang, SimplyEmily blijft gewoon bestaan.

Mijn vraag aan jou, als je ook blogger bent, merk je ook iets van die omslag in de blogwereld als het gaat om het presteren? En waar denk je dat bloggen heen gaat in de toekomst?

bron: tumblr