bestand_001Hello! Deze week staat in het teken van meerdere hoogtepunten, waarvan ik helaas nog niet over allemaal iets kwijt kan. Over de volgende twee kan ik wel wat delen, namelijk dat ik sinds maandag mijn eerste eigen autootje heb en dat ik gisteren mijn diploma mocht ondertekenen. Lees gauw verder!

bestand_000Aangezien ik nu afgestudeerd ben en ik daarmee ook mijn studenten OV vaarwel moest zeggen, werd het toch tijd om eens na te denken over andere vervoersmiddelen. Want zo makkelijk als je normaal gesproken de trein pakte, doe je dat nu echt niet meer. Natuurlijk wist ik nog niet waar ik ging werken en of ik daar inderdaad ook met een auto heen zou willen/moeten. Toch leek het me sowieso fijn iets voor mezelf te hebben zodat je -ook buiten werk om- wat makkelijker weg kan. En op een gegeven moment is het er ook de tijd voor toch :-) Fijn voor mij was dat ik een zwager heb die een autozaak heeft. Kon ik daar mooi wat hulp en advies vragen. Dit autootje, een Peugeot 107, stond er al en was mij al weg opgevallen. Kan ook niet anders met die kleur natuurlijk, haha. Dat was overigens iets waar ik eerst nog wel over twijfelde, maar uiteindelijk heeft het ook wel weer wat, zo’n opvallend kleurtje. Na een poosje wikken en wegen is het hem geworden! Hij rijdt super zuinig, dat was sowieso een dik pluspunt, en er is zelfs ruimte voor twee personen extra.

bestand_000-1Het tweede hoogtepunt, waar ik eerder al wat over vertelde, is mijn diploma-uitreiking die gister eindelijk plaats vond. Ik heb in juni mijn scriptie ingeleverd en had in juli mijn eindgesprek waar ik de boodschap kreeg dat ik afgestudeerd was. Alleen het officiële moment liet nog even op zicht wachten. Wel gek, want je weet dat er nog iets afgesloten moet worden maar omdat je al zo’n tijdje van school weg bent moet je weer even schakelen. Gisteren mocht ik dan echt mijn handtekening op het papiertje zetten en kan nu niemand mij die bachelor Communicatie meer afpakken.

Vandaag ga ik misschien vast een beginnetje maken met het schilderen van mijn muur. Daar zit nu een blauwe kleur op waar ik van af wil. Leuk projectje om nog even te doen voor ik straks helemaal aan het werk ga.

Fijne dag allemaal! X