Dat ik er de afgelopen periode niet veel was, weten de meesten ondertussen wel! Daarom leek het me leuk om even in een vogelvlucht wat hoogtepuntjes te laten zien, zodat jullie een beetje weten wat ik heb uitgespookt. Want uiteraard zat ik de afgelopen periode helemaal niet alleen maar aan mijn scriptie en was er ook genoeg tijd voor andere leuke dingen! Kijk mee met mijn foto’s >

What I did nr. 1 (1)
Bevrijdingsdag brachten Edwin en ik samen met mijn broertje en vriendinnetje van een ander broertje, door in Utrecht bij mijn oudste broer en daarnaast op het Bevrijdingsfestival. // De week erna vertrokken we voor een lang weekend naar Biddinghuizen omdat we daar op Opwekking (een pinksterconferentie) stonden.

What I did nr. 1 (2) De donderdag daarop stond een laatste apotheekbezoek -voor het afnemen van enquêtes voor mijn scriptie- op de planning. De reis ging naar Rotterdam! // In het weekend was het zulk mooi weer dat ik lekker mijn shorts en espadrilles aandeed. Welkom zomer!

What I did nr. 1 (3) Ook kocht mijn vader die zaterdag twee terra cotta potten voor mijn cactussen. Dat stond al een tijdje op mijn to do list! // Vrijdag was heel even een domper omdat ik mijn scriptie op mijn stage af wilde maken zodat ik hem daar kon printen voor maandagochtend. Helaas moest ik daar net teveel voor afraffelen om dat te halen, dus besloot ik het maandagochtend nog maar te gaan printen op mijn stage. Hier was ik echt zó moe.

What I did nr. 1 (4)Zaterdag deed ik mijn nieuwe Nike sneakers van def-shop aan. Zó wit nog, dat het bijna pijn aan je ogen doet! // Whoehoe, mijn happy face nadat ik mijn scriptie op stage had geprint. Even in het zonnetje wachten op de trein en dan op naar school om hem definitief in te leveren.

En toen was deze week ook alweer voorbij. Man, het vliegt echt! Nog maar drie weekjes te gaan en dan verlaat ik mijn stage alweer. Nu eerst genieten van een welverdiend weekend, met helaas wel iets minder mooi weer. Ah ja, genieten doen we sowieso!

Liefs xx