Where-is-sheWow, volgens mij heb ik een persoonlijk record gevestigd wat betreft afwezigheid op mijn blog. De afgelopen anderhalve week zijn echt voorbij gegaan zonder dat ik het door had. Af en toe was ik zelfs gewoon vergeten dat ik een blog had. Anyways, ik praat jullie even bij!

Vriendlief liep bijna twee weken terug een knieblessure op waardoor ik de eerste paar dagen wel vaak bij hem te vinden was. Deze week is gebleken dat er aardig wat schade is, dus het gaat nog wel een tijdje duren. En nu nadert ook al weer het einde van het blok, wat betekent dat er verslagen moeten worden afgerond en er geleerd moet worden voor tentamens. Volgens mij zit iedereen een beetje in die periode nu want ik merk meer afwezigheid bij andere bloggers :-) Afgelopen weekend vierden mijn ouders dat ze samen 100 jaar waren (allebei 5o geworden) en daar ging ook nog de nodige voorbereiding aan vooraf. Daarnaast ben ik nog steeds aan het rondkijken voor een nieuwe bijbaan.

Volgende week heb ik de hele week tentamens, dus dat wordt weer een weekje mezelf opsluiten. Gelukkig heb ik daarna een week vrij -waarin ik nog wat verslagen en opdrachten afrond- en vanaf die week erna begin ik aan mijn minor.

Ik vond dat ik jullie wel wat duidelijkheid verschuldigd was! Tot snel ♥