YES, het is mei en ik heb zin in deze nieuwe maand! Gisteren was weer eens heerlijk dagje vol zon, zo’n dag was al weer even geleden. Vroeger was voor mij Koninginnedag altijd de start van blote benen. Nu was het afgelopen Koningsdag niet bepaald weer voor blote benen, maar vandaag wel. Heerlijk, voor mij geen panty’s meer.

ZON

Dat is in ieder geval al waardoor ik blij wordt van deze maand. En nu maar hopen dat we ook heel wat zonuurtjes mogen krijgen. Naast dat ik zin heb in blote benen, kijk ik er ook naar uit om weer wat andere kleding te gaan dragen. Truien en vesten, hup in de kast! En kom maar door met nieuwe kleding haha. Volgens mij draag ik sommige voorjaars + zomerkleding al weer een aantal seizoenen, dus van mij mag er best weer wat nieuws bij.BLOG & SOCIAL

Sinds dat ik een nieuwe lens heb en mijn kamer heb veranderd, ben ik weer wat meer met fotografie aan de slag gegaan. Ik ontdekte zo weer allemaal nieuwe fotogenieke hoekjes. Met het editten van mijn roomtour video ben ik zo ontzettend lang bezig geweest omdat mijn laptop echt té traag aan het worden was. Het was mijn allereerste eigen laptop en hij ging ondertussen al weer een heel aantal jaar mee. Tijd voor een nieuwe waar ik ook wat aan zou hebben voor mijn blog. Zodoende kwam ik op een MacBook Pro uit. Hier zal ik binnenkort nog een artikel aan wijden. Ik schafte onlangs ook een geheel Adobe pakket aan, dus ik kan weer helemaal losgaan met allerlei programma’s. Al met al genoeg redenen om mijn blog en social media weer wat serieuzer aan te pakken.

Ik eindig met eigenlijk het grootste nieuws, namelijk mijn nieuwe uitdaging waar ik vanaf morgen start! Zal er binnenkort meer over vertellen, EXCITED!

Waar heb jij het meest zin in deze nieuwe maand?

Liefs!