Jullie kennen deze categorie onder de naam Spørsmål, maar ik heb besloten hem toch om te zetten in het voor de meeste mensen begrijpelijke Q and A. Jullie hebben een aantal vragen gesteld onder mijn oproepje en ik heb wat vragen uit reacties onder artikelen gehaald.

Wat zijn je favoriete kledingwinkels?

Ik ben gek op budget kleding, dus H&M, ZARA en Primark horen daar zeker bij. Bij deze drie winkels haal ik veruit mijn meeste kleding.

Waar komt deze tas vandaan?
De tas is van modemusthaves.com maar ik zie dat hij op de website niet meer verkrijgbaar is. Het is ook al wel twee jaar terug dat ik hem kocht. Maar soms zie ik hem ineens er weer op staan, dus misschien de site in de gaten houden?

Wat vind je het leukste aan bloggen?
Alle leuke en lieve reacties. Als je nagaat dat er nu al bijna 250 mensen mij volgen via bloglovin, en dan heb ik nog niet eens over de mensen die mijn blog lezen zonder mij te volgen, dan is dat toch ontzettend tof! En van mooie foto’s maken geniet ik ook :-)
Wat wil je graag nog bereiken?
Buiten mijn blog om wil ik mijn opleiding die ik nu volg succesvol afronden en later een baan vinden waarin ik creativiteit kwijt kan. Het liefst ga ik, voordat ik fulltime aan de bak ga, nog een grote reis maken. On adventure! Een blog hebben was ooit iets wat ik ooit wilde bereiken, en dat heb ik nu. Natuurlijk groei ik het liefst nog heel lang door en hoop ik dat mensen wat aan mijn artikelen hebben.
Waar haal je de inspiratie vandaan voor je mooie artikelen?
Thanks voor je compliment allereerst ♥ Ik volg ook heel veel andere blogs waaronder veel Scandinavische (waarmee het allemaal begon) waar ik veel inspiratie uit haal. Elke zondag staat er Inspiration Sunday klaar met de mooiste plaatjes waar ik ook heel veel uit haal. Sowieso heel veel uit mooie plaatjes. Ook via instagram.
En welke blogs behoren tot je favorieten?
Ik heb een aantal favoriete blogs over de grens waar ik ooit een artikel over schreef. Dat kun je hier teruglezen. Binnen Nederland behoren de blogs van Jiami, Nicole en Jennie tot de top. Maar ik vind er nog veel meer leuk hoor. Eigenlijk iedereen die ik via bloglovin volg vind ik leuk :-)
Welke camera gebruik je en waarmee bewerk je jouw foto’s?
Een Canon 1100D met 50 mm 1.8 lens. Ik schiet mijn foto’s altijd in RAW dus ik bewerk de basis altijd in Photoshop en zet ze vervolgens om in een JPEG bestand. Soms pas ik nog extra effecten toe via pixlr.com/express.

Hoe vallen de maten op Sheinside?
Ik heb nog slechts één bestelling via sheinside gedaan (klik hier voor het artikel daarover). Allebei de kledingstukken die ik bestelde waren one size. Zelf heb ik voor mijn tops meestal xs of s en de top die ik had was een cropped top die juist een beetje los mocht vallen. Voor de shorts geldt dat ik Normaal gesproken een S nodig heb en hij zit prima. Hij mocht misschien iets strakker maar het is niet vervelend. Het ligt er ook een beetje aan wat je zelf fijn vindt. Ik zou zeggen dat hij je past met een grote S/kleine M.
Dit waren weer de vragen voor deze maand. Heb je nu al vast een vraag voor de volgende keer? Stel hem hieronder! Als je de vragenlijsten van de vorige maanden wil doorkijken klik dan hier.