Het is vandaag de laatste dag van de maand, dus dat betekent dat er een Spørsmål voor jullie klaar staat. Een aantal van de vragen die afgelopen maand gesteld zijn -onder artikelen of in de oproep- vind je hierin terug! 

Wat is je lekkerste ‘on’gezonde snack?

Oei, ik vind echt heel veel dingen lekker! Maar dan denk ik toch chips. Ik eet zo een zak leeg en ik
kan het echt op elk tijdstip eten ;-)

Zou ik mogen vragen waar je die blazer vandaan hebt?
Deze blazer komt van de Primark. Ik vond hem ergens tussen rekken waar hij niet hoorde volgens mij en hij was echt bizar afgeprijsd (ik meen €6,- of €8,-)


Wat is je favoriete make-up merk?
Als ik tussen mijn make-up kijk overheerst het merk catrice toch wel. Dat komt omdat dit merk vaak mooie make-up heeft en -het belangrijkst- voor een hele lage prijs. Heel veel producten van Too Faced vind ik echt om bij weg te zwijmelen, maar helaas laat mijn budget het niet toe.

Hoe zie je je toekomst voor je?

Allereerst ga ik mijn studie Communicatie afmaken; ik ben na dit schooljaar op de helft. Het lijkt me heel tof om meer van de wereld te zien.. Misschien dat ik dat daarna wel ga doen! Maar dat zijn dromen hè :)Hoe ziet het horloge er in het echt uit?
Het horloge was veel te groot voor mijn polsjes dus ik heb er 5 schakels tussen uit moeten halen. Voor de rest is hij wel een klein beetje gelig, maar niet heel erg hoor. Ik vind het uurwerk heel mooi, hele mooie cijfers en wijzers en daarnaast geeft hij ook de datum weer (vind ik ook wel handig!)Zit je sportbroek lekker warm?
Ja, hij zit heel strak dus hij laat geen wind door. Ook aan de onderkant; daar moet je hem dichtritsen zodat hij helemaal aansluit. Daarnaast is de binnenkant gevoerd met een soort fleeche stofje wat heel lekker zacht zit. 

Hoe zou je je kledingstijl beschrijven?
Dit vind ik best een lastige, want ik heb niet echt één stijl. In de winter ben ik vaak wat stoerder gekleed en in de zomer kan ik meer richting een meisje-meisje gaan. Een paar kernwoorden zijn wel: simpel, draagbaar en urban/edgy. Ik vind het lastig om mezelf in een hokje te duwen ;-)Waar heb je dat vest vandaan als ik vragen mag?

Ook dit vest komt van de Primark (wat niet hè, haha).


Hoop dat je het leuk vond om te lezen! Als je alvast vragen of verzoekjes hebt voor de volgende keer, stel ze hieronder