Yo Dude!Fail! Vandaag is het 3 april wat betekent dat maart alweer voorbij (gevlogen) is! De hele Spørsmål was ik vergeten en toen ik er achter kwam had ik geen plek meer om hem in te plannen. Ook heb ik jullie niet om een verzoek gevraagd of jullie nog vragen hadden. Ik vond vier vragen onder artikelen die ik vandaag toch nog wel voor jullie beantwoord.

Wat is de mooiste/leukste reis die je ooit hebt gemaakt? 
Dat is toch wel de reis die ik met mijn moeder gemaakt heb naar Barcelona. Dit kreeg ik voor mijn eindexamen die ik bijna twee jaar terug haalde. Vorig jaar maart zijn we vier dagen naar Barcelona geweest. Normaal ben ik de vakanties met het hele gezin gewend, maar zo’n vrouwenvakantie vond ik ook wel heel leuk. En natuurlijk is Barcelona een hele mooie stad!


Wat is je favoriete boek?
Haha uhm, ik lees dus eigenlijk vrijwel nooit. Behalve op vakantie. Dan heb ik ze binnen een dag uit. Maar dan leen ik gewoon wat boeken bij de bieb die me wel leuk lijken. Geen favoriete boeken voor mij dus!


Heb je een pinterest account?
Ik heb er officieel één, maar ik doe er eigenlijk niets mee. Voor inspiratie gebruik ik vooral weheartit en welke.nl. Voor het geval ik er toch ooit nog wat mee ga doen, dit is in ieder geval de link.
Hoeveel kostten de loafers van Guts&Gusto?
De prijs had ik expres niet vermeld omdat jullie er niet zoveel aan zuden hebben aangezien de loafers op het moment van publicatie al weer uitverkocht waren. Maar ze waren €19,99. Lees hier het artikel terug. 

Het waren niet veel vragen, ik weet het. De volgende keer stel ik jullie weer op de hoogte! Oh, en sorry voor de vreselijke introfoto!

Volg mij op >> facebook
                 >> instagram

                 >> twitter