Sporsmal-2B6Hier zijn ze dan: de antwoorden op de vragen die gesteld zijn voor de Spørsmål #6 Ik vind het leuk om hierdoor wat meer over mezelf te laten weten. Zit die van jou erbij?

Hoe lang ben je?
Ik ben 1.65, iets te klein vind ik zelf..

Wat zijn je favoriete make-up producten (of welke producten gebruik je dagelijks)?
Mascara, eyeliner en concealer gebruik ik eigenlijk iedere dag. Dit zijn toevallig twee producten die ik steeds weer van hetzelfde merk haal, de liquid eyeliner van NYC en een waterproof mascara en concealer van Catrice. Daarnaast is de Too Faced bronzer een grote favoriet van mij!
 
Wat is je favoriete outfit?
Ik hou van simpele, classic outfits die zowel stoer als vrouwelijk zijn. Een goed voorbeeld daarvan is deze outfit die pas op mijn blog stond.
 
 
 
Verf je je haar of gebruik je highlights?
Nee en ja. Ik heb het een paar jaar terug eens geverfd maar dat is er ondertussen al uit en zo af en toe smeer ik zelf wat highlightverf onder in om een beetje het ombre effect te krijgen :-) Maar dat is ook alweer een tijd geleden, dus dat zit er ook al niet meer in vermoed ik.
 
Ben jij christen?
Yes I am! Nog meer onder ons?
 
Wat staat er op je bucketlist?
Een trip maken langs de westkust van Californië <3 Dat lijkt me zo vet! 
 
weheartit
 
 
Van welk merk heb je het meeste beautyproducten ?
Qua make-up is dat Catrice denk ik, een budgetmerk met mooie producten voor zo’n lage prijs. En andere beautyproducten koop ik echt zo wisselend van merk. Het enige waar ik consequent in ben is denk ik mijn huidverzorging; zowel mijn dag -en nachtcrème als mijn reinigingsmilk zijn van Diadermine.
 

Vragen voor de volgende keer? Fijne dag vandaag!