Whiehoe, mag ik eerst even beginnen met te zeggen dat ik heel erg veel zin heb in mijn vakantie. Sowieso om twee weken vrij te zijn, maar ook vanwege het feit dat ik heel binnenkort ergens in de Spaanse zon lig. Helaas lig je daar niet van het ene op het andere moment, en is hier wel wat voorbereiding aan vooraf gegaan. En of dat nou altijd zo gestructureerd gaat.. Vaak begin ik te laat met m’n koffer inpakken. Of bedenk ik de dag van te voren dat toch eigenlijk écht wel een nieuwe bikini nodig heb. Of ga ik twijfelen of ik toch niet nog een zesde paar shorts nodig zou hebben.

Yes, again

En de grootste fout die je ieder vakantie weer maakt: veel, te, veel, spullen, mee. Jup wij vrouwen hè.. Eigenlijk zou je het gewoon moeten doen met alleen handbagage. Want hoe meer ruimte je hebt, hoe meer je gaat meenemen. Toch leek me dat niet echt chill. Ik neem altijd m’n camera’s mee en Ed heeft ook zijn GoPro spullen. Daarnaast vind ik het irritant om rekening te moeten houden met minimale vloeistoffen in je handbagage etc. Maar, ik ga het proberen! Buiten mijn toillettas – die in het ruim gaat – om, moet ik zoveel mogelijk (nee: alles!) in mijn handbagage kunnen. En ik hoop dat dit gaat lukken met mijn nieuwste aanwinst: deze Cabin Zero rugtas.

Whoop, zo op je rug

Op het eerste oog lijkt het een ‘gewone rugtas’ maar dat is ie niet. Het is een speciale handbagage rugtas – waar dus ongeveer net zoveel in gaat als in zo’n trolley’tje. Je hebt zelfs nog 1 maat groter (44L) dan die ik heb (36L). Ik vond de laatste keer in Kroatië zo’n gedoe met een ruimkoffer in ene hand en nog een handbagage trolley in de andere. Plus dat zo’n ding ook weer wat weegt en deze tas juist super licht is. Er zit 1 extra vak aan de voorkant en binnenin nog een soort vak voor je laptop (?). Die hou ik dan liever wel weer bij me. Verder heb je niet echt vakken, maar daarvoor zijn er ook handige cubes. Mini tasjes die je weer in de tas kunt doen. Wauw, echt een uitvinding voor mij. Ik zit namelijk altijd zo te graaien tussen mijn kleding in het vliegtuig, om iets te pakken wat nét onderop ligt. En door die cubes kun je fijn je kleding apart houden (oprollen!).

 Ja ik heb deze tas gekregen om te reviewen, maar -ondanks dat ik hem nog niet gebruikt heb- ben ik nu al fan! Zal jullie tijdens of na de reis nog wel laten weten hoe ik het ervaren heb :)

Liefs

#ad