Ben je klaar voor een big ass foto reportage? Ed en ik zijn vandaag al weer twee weekjes thuis – weh helaas! Gelukkig kunnen we nog een beetje nagenieten van alle foto’s die we geschoten hebben. Zó blauw dat water, dat mis ik echt! <3 Onze trip naar Kroatië bestond uit twee delen. Eerst waren we op het eiland Hvar, om precies te zijn in Gromin Dolac. Ergens ver van de bewoonde wereld vandaan.

Onze ervaring

Heel even in het kort hoe dat was en ging. We vlogen vanaf Split en hebben vanaf de haven in Split een catamaran naar het eiland Hvar gepakt. Daar werden we opgehaald door de eigenaar van de plek waar we verbleven. Vanaf daar was het nog meer dan 20 minuten en na 10 minuten reden we steeds verder de middle of nowhere in. Eerst dacht ik echt: ” Whut, waar komen we terecht joh?” Het was een eco-village met allemaal zelfgemaakte houten hutten. Daarin sliep je en dat was het zeg maar haha. Wij hadden echt by far de beste hut, want: een eigen hangmat en uitzicht op zee <3 Koken konden we in een gemeenschappelijke keuken, douchen deden we met grondwater, spoelden de wc door met een emmertje zeewater en hadden 2 uur per dag stroom om onze telefoons aan op te laden. Eigenlijk echt zó lekker! Vanaf onze hut liep je zo het rotspad af naar beneden en dan was je op het strand. En die sterrenhemel ‘s nachts: magisch! Meer heb je eigenlijk niet nodig. We konden ook niet zoveel, want het eerste beste dorpje was 45 min. lopen. Dat hebben we één keer gedaan omdat we toen uit eten wilden daar. Haha oké, genoeg! Nu de foto’s :-)

De plek waar wij verbleven hebben we geboekt via airbnb maar kun je ook hier bekijken. Hopelijk genieten jullie ook zo van de foto’s als dat wij dat doen! We delen regelmatig nieuwe foto’s via Instagram @emilyeilander en ons nieuwe kanaal @eteamtravelers.

Liefs