Haaaaaii allemaal! Ik heb even een blij momentje, na drie weken blokken en als een kluizenaar geleefd te hebben ben ik er eindelijk vanaf! Afgelopen weken waren druk, niet normaal.. Gelukkig haalde ik m’n P en gister nog een herkansing; en hoop ik dat ik het bij de andere toetsen er ook allemaal goed van afgebracht heb. Vandaag was dus mijn vrije dag waarop ik helemaal niets hoefde, dus ik heb eerst eens goed uitgeslapen (lees: 11 uur werd ik wakker). Toen ik vervolgens uit mijn raam keek leek het wel voorjaar. Zulk mooi weer met zo’n strak blauwe lucht. Dus ik kreeg ineens het goede idee om mijn hardloopkleren weer eens uit mijn kast te halen. Ze liggen immers al bijna een jaar op dezelfde plek (oeps!).

Uiteindelijk hield ik het niet echt lang vol. Sowieso moet ik weer helemaal van vooraf aan beginnen met opbouwen, want van enige conditie is er niets meer over. En dat in de combinatie met astma was niet helemaal geslaagd. Het laatste stuk heb ik dus alleen maar gewandeld, wat op zich ook niet erg was hoor! Lekker zonnetje, muziekje op en de frisse lucht was al genieten!

Ik hoop dat dit wel een eerste stap was naar weer wat regelmatiger hardlopen. Altijd als ik op blogs van die mooie foto’s zie met heerlijk healthy food en inspirerende sportquotes word ik een beetje jaloers. Wat raar is, als ik al die mooie foto’s zie denk ik: Jaa dat wil ik ook! Maar vervolgens ben ik te lui om actie te ondernemen ;-)

Hebben jullie trouwens nog vragen voor de Spørsmål waar ik jullie pas over vertelde? Dan kan dat nog vandaag! (: Morgen komt ie online. Vraag dus alles hieronder of waar dan ook wat je van me wilt weten!