Zoals jullie al voorbij hadden zien komen, loop ik heel af en toe weer hard. Ik heb normaal niet echt discipline om zulke dingen vol te houden, maar ik ga mijn best doen! Het leek me wel daarom wel leuk om mijn hardloopkleding aan jullie te laten zien. Ik denk namelijk dat als je er iets leuks van maakt en je anderen er over verteld (zodat ze jou weer kunnen aansporen), je minder snel stopt. Misschien ook niet, de tijd zal het leren :) Kijk voor nu in ieder geval mee naar mijn kleding!

De sportkleding komt grotendeels van de Leontien van Moorsel sportlijn. Af en toe heeft Kruidvat een collectie van haar in het assortiment. De set bestaat uit een ‘shirt’ met lange mouwen en een broek en zijn geschikt voor de winter. De binnenvoering is van fleece en de broek is erg strak en sluit goed aan zodat de kleding echt geen kou en wind binnen laat. Ik vind zelf vooral de kleurencombinatie heel leuk. Zwart (altijd goed) maar met details van (neon) koraalrood. Alleen het lange mouwen shirt vind ik wel te koud voor deze koude maanden dus ik draag er een sportshirt onder (deze heb ik in de zomer alleen aan). Dit shirt komt van de action.

Ook de schoenen komen uit de Leontien van Moorsel collectie. Ik was toen -en nog steeds- niet van plan enorm veel aan schoenen uit te geven. Simpelweg omdat ik geen idee had of ik het lang ging volhouden en dat zou ik echt zonde van m’n geld vinden. En ja inderdaad, ik heb een hele poos niet meer hardgelopen. Maarr, nu pak ik het weer op! Hopelijk houd ik het lang vol :) Misschien dat ik dan in de toekomst nog een keer voor duurdere kijk, maar ik vind deze nu eigenlijk wel prima. Alleen zó lelijk hé, ik kan er niets aan doen. Eigenlijk vind ik alle hardloopschoenen ontzettend lelijk, met een kleine uitzondering van de Nike Free Runners. Maarja, op je all stars kom je ook niet ver.

Nu zijn jullie natuurlijk ook benieuwd hoe ik er uit zie met deze kleding. Nou, zo dus..

Op de achterkant van de broek zit nog een klein vakje, waar mijn telefoon echt nét in past. Voor de rest heb ik geen zakken; anders moest ik met mijn telefoon in m’n hand lopen.


Ik ging nog even kijken op de webshop van Leontien van Moorsel en ik zag dat daar nog steeds de set en schoenen verkocht wordt. Dus als je hem ook wilt kun je hem daar bestellen. Of voor andere hardloopkleding. Het is via de webshop wel iets duurder, maar Kruidvat koopt het natuurlijk altijd heel goedkoop in.

Wat dragen jullie altijd met hardlopen? Vind je hardloopkleding juist leuk of voel je je er niet zo charmant in?