Daaag allemaal! Ein-de-lijk! Ik heb weer tijd voor een blog.. ik kan zonder stress dit typen, met het vooruitzicht dat ik vakantie heb en ik gewoon weer vaker kan posten! Zoals jullie misschien hebben gelezen, had ik afgelopen donderdag een eindpresentatie voor een onderzoek dat al loopt vanaf begin september. Daar ben ik met onze groep de hele week heel druk voor geweest, maar.. we zijn er van af! De eindpresentatie ging prima, volgens mij waren ze goed tevreden :) En daarna was het tijd om te genieten van de vakantie! Mijn vriendin en ik hadden een nachtje Maastricht geboekt om even lekker te chillen na zo’n drukke tijd. En om Magisch Maastricht rond kerst te bezoeken. En om te shoppen uiteraard! Kijk dus gauw mee naar de foto’s die ik maakte 

We reisden via Eindhoven naar Maastricht, dus we kregen een impulsieve gedachte om hier even een tussenstop te maken!
We hebben onze spullen gedropt in het hotel en even ons opgefrist en klaargemaakt. Vlak voordat we daarna de stad in gingen ‘s avonds maakte ik deze foto van de zonsondergang.
Alles is zo mooi versierd en zó sfeervol.. Echt genieten!
Ahah, een reuzenrad! Daar moesten wij in natuurlijk!
Het uitzicht vanaf het reuzenrad op de draaimolen. Zie al die lichtjes!
Overal staan gezellige houten blokhutten en kramen.. Deze met braadworsten kwamen we erg vaak tegen.
De volgende dag was het shopping time! Deze beanie heb ik gekocht.. Hij is legergroen en harig (heél zacht!)
Maastricht heeft heel mooi panden.. Dat maakt een stad ook echt gezellig!


We bezochten de kerstmarkt ook nog even bij licht. Ook leuk, maar ‘s avonds toch wel knusser hoor.. Wel hadden we vandaag een hele mooie dag met een strakblauwe lucht. Dat was wel heel fijn!
Deze dag haalden we als lunch een broodje duitse braadworst. Die moesten we toch echt wel geprobeerd hebben!
Maastricht bevat ook veel mooie kerken en basilieken. Die geven een stad ook altijd veel sfeer vind ik zelf! Deze kerk had een rode top en dat stak heel mooi af tegen de strakblauwe lucht!

Morgen komt er waarschijnlijk nog een shoplog aan van alles wat ik gekocht heb. Hou mijn blog dus in de gaten! Zijn jullie wel eens in Maastricht geweest? Of misschien kom je wel uit die buurt?

Geniet van jullie weekend en vakantie! XOXO