Traveling wantsReizen is fijn! En ik zou het ook best heel graag meer willen doen als ik er de tijd en het geld voor had. Dromen mag altijd en een aantal droomreisjes staan dan ook nog op mijn lijstje. Met als doel dat ze binnen vijf jaar uitgekomen zijn. Ik denk dat best veel mensen ergens van dromen en zich zelf voornemen het uit te voeren, maar het er met de loop van jaren ‘toch niet van komt’. Hopelijk gaat dat bij mij niet gebeuren!

Australië

Travel-wants-Australia

Down Under! Ik denk dat van Australië met name de relaxte cultuur mij aanspreekt. Dat in combinatie met de natuur die er prachtig en afwisselend schijnt te zijn. Van tropische stranden tot rotsachtige woestijnen, it has it all. En niet te vergeten de unieke dieren die je er tegen komt, die alleen in Australië te vinden zijn. Koalabeertjes, kangoeroes, wombats. Het liefst zou ik deze reis backpackend willen doen (Edwins idee!).

Scandinavië

Travel-wants-Scandinavia

Zoals jullie allemaal weten ben ik een erg groot fan van Scandinavië. Alleen, ik ben er nog nooit echt geweest (shame!). Wel eens in Denemarken, maar ik bedoel op zijn minst Noorwegen of Zweden. En het liefst wil ik het dan een keer in de zomer en een keer in de winter meemaken. De periode rond kerst kent daar volgens mij een hele eigen sfeer en om dan in zo’n typisch Scandinavisch huis te verblijven lijkt me zo leuk! En wat te denken van het magische Noorderlicht, dat wil ik ook gezien hebben.

USA West Coast

Travel-wants-America

Cruisen langs de westkust van de USA, dat lijkt me wel wat. Een stukje route 66 meepakken, de Grand Canyon beklimmen. Longboarden over de Santa Monica pier en daar wat strandjes meepakken. Wat mij ook heel vet lijkt, is om een aantal van die natuurparken te bezoeken, zoals Yosemite National Park, met hoge rotswanden, uitgestrekte rivieren en watervallen. Sounds so good!

Natuurlijk zou ik nog wel veel meer plekken willen bezoeken, maar deze drie hebben toch echt mijn prio. Waar willen jullie nog heel graag heen? Ik ben benieuwd!

 Liefs!