Afgelopen zondag konden jullie lezen over mijn bezoek aan Grazia’s Beautybloggers Masterclass. We kregen een goed gevulde goodiebag mee met onder andere drie BE Creative make-up producten. Het merk BE Creative is een exclusief bij ICI Paris XL verkrijgbaar cosmeticalijn. Met heel veel mooie producten, in veel verschillende kleuren voor een redelijke prijs. Een merk met voor ieder wat wils en waar iedereen zich in kwijt kan. Het leken mij hele fijne en mooie producten dus ik ben ze gaan uitproberen. Ik kan jullie alvast verklappen; ik ben enthousiast!

BRILLIANT SHINE LIPSTICK 

Ter informatie: ik ben helemaal niet zo’n lipstickdrager, sterker nog; ik draag het nooit! Soms koop ik er een omdat ik het kleurtje dan zo mooi vind maar vervolgens doe ik ze nooit op. Misschien komt het ook door het feit dat ik niet hele mooie volle lippen heb. Plus ik ben bang dat het meteen weer te schreeuwerig overkomt. En ik vind ook nog eens vaak dat het me bleker in m’n gezicht maakt! Maar hé, wij testen deze gewoon en misschien verandert mijn kijk op lipsticks wel ineens (jaja!). De kleur die in mijn goodiebag zat, is de kleur ‘Poppy’. Op het stickertje op de verpakking zag ik al wel dat het een mooie rood/roze kleur was.


De kleur is heel intens en bevat veel pigmentatie. Omdat de lipstick zo romig is hoef je niet hard te drukken om er wat vanaf te krijgen maar heb je gelijk veel kleur op je lippen. Wat ik alleen jammer vind is dat de kleur wel heel gauw van je lippen af gaat. Misschien lik ik ongemerkt te vaak langs m’n lippen (ik ben het immers niet gewend) maar de kleur is binnen no-time minder intens. Zie hieronder de zonder en met foto’s en vergelijk de foto met lipstick met de eindfoto aan het eind van het artikel. In de tussentijd dat is de kleur al een beetje vervaagd.


Buiten het feit om dat je je lippen wel vaak zal moeten bijstiften, ben ik dik tevreden over deze lipstick. Mooi kleurtje (niet te heftig voor mij), hij droogt je lippen niet uit en geeft een mooie glans!

LASH ME BABY ALL-IN-ONE MASCARA

Een hele mond vol! Deze mascara -ook weer in superstrakke verpakking- belooft je wimpers langer en voller te maken. Het heeft een vrij dik borsteltje in een gebogen vorm, zodat je heel makkelijk ook de wimpers mee kan pakken in de hoekjes. Ik was bang dat je door de dikke borstel heel snel klontjes in je wimpers zou krijgen, maar dat is helemaal niet zo. Hij geeft mijn wimpers echt heel veel volume!
Met alleen wat oogpotlood
Mijn wimpers zijn voor het aanbrengen gekrult met een wimperkruller

Ook over deze mascara ben ik al met al heel tevreden. Breng het voorzichtig aan -helemaal als je hem nog net nieuw hebt en er veel product op het borsteltje zit- om te voorkomen dat je het spinnenpoten-effect krijgt.


NAGELLAK

Als je de nagellak zo in het potje ziet zitten lijkt het een vrij donkerrode kleur. Wat ik heel leuk vind aan deze nagellak is het dop-systeem. Die kun je namelijk gebruiken als een ‘tafeltje’ om je vinger op te leggen zodat je makkelijker je nagel kunt lakken. Heel goed verzonnen!Over de textuur kan ik zeggen dat ik hem vrij dun vind, dunner dan gemiddelde nagellakjes van mij. Maar ik moet toegeven dat dat ook wel weer fijn aanbrengt. Je hebt meer het gevoel dat de nagellak er echt in trekt in plaats van als een dikke laag er boven op ligt. Een nadeel is dan wel weer dat je minimaal 2 ,en voor een optimaal dekkend resultaat, wel 3 laagjes aan moet brengen. Als ik mijn nagels in het licht houdt kun je er bij sommige nog een beetje door heen kijken.

Zoals je ziet is het randje op mijn middelvinger al wel gaan chippen (heb de volgende dag de foto gemaakt)


Ik vind de kleur uiteindelijk meer een beetje kerstrood dan donker/bordeauxrood, maar alsnog een mooi kleurtje. Op de een of andere manier denk ik dat deze naggellak wel lang gaat blijven zitten (buiten die ene chip om). Misschien door de dunne textuur? Meestal als ik mijn nagellak te dik heb aangebracht bladdert het veel makkelijker af. We will see!


De gehele look met de mascara en lipstick:
Ik ben heel benieuwd wat jullie van de producten vinden! Vinden jullie het leuk om zulke reviews te lezen?