Cardigans

Misschien had je het al opgemerkt, misschien ook niet.. Maar ik ben echt gek op cardigans a.k.a. lange vesten! Toen ik er pas weer één kocht bedacht ik me ineens hoeveel ik er eigenlijk heb en hoe vaak ik ze aan heb in de herfst/winter. Meerdere keren in de week zul je mij in een cardigan zien lopen. Het leek mij leuk om er een zestal aan jullie te laten zien.

Gemêleerde baggy vest // Primark
Dit was één van de eerste cardigans van degene die ik nu nog in mijn kast heb hangen. Ik kocht deze omdat de baggy pasvorm mij sowieso aanstond en vond het gemêleerde stofje heel leuk. Hierdoor past hij bij heel veel andere kleding,

Roze fluffy vest // Primark
Hét bekende fluffy vest in de oudroze kleur. Love at first sight! Fluffy items zie je nu overal terug en zo ook in mijn kast. Hij is echt zó lekker zacht en zit warm (soms zelfs té omdat het synthetisch is). Ik vind het bij cardigans altijd leuk om de mouwen een beetje op te rollen en dat staat bij deze ook zo leuk.

Boho fringe cardigan // Primark
Dit is niet echt een dik, warm vest om in weg te kruipen maar wel een hele leuke! Ik kocht deze dit voorjaar en heb hem toen ook al wel gedragen op shortjes, maar hij kan nu nog steeds vind ik. Hij geeft echt zo’n boho effect, helemaal door de fringes aan de onderkant.

Zwart fluffy vest // Primark
Dit vest is dezelfde als die je hierboven al hebt gezien in het roze. Ik vond de roze zo fijn en leuk dat ik laatst in Rotterdam besloot ook de zwarte variant maar aan te schaffen. Zwart past namelijk nog nét weer bij wat meer dingen.

Gebreid vest // Primark
Dit is ook een grote favoriet! Ik hou echt van zware, dikke cardigans en dat is deze zeker. Je verwacht van de Primark misschien dat het er wel van dikke kwaliteit uitziet, maar dat het in werkelijkheid een dun vestje is.. nou nee echt niet!

Grijs vest // H&M
Mijn nieuwste aankoop: een grijs vest! Ik ben echt fan van grijze items en ik had nog niet zo’n grijs vest. Hij is niet echt dik, maar wel van een fijn stofje. En hij is heel makkelijk te combineren!

Zoals je ziet ben ik gek op cardigans en shop ik die het liefst bij Primark (5 van de 6). Vind jij cardigans ook zo fijn? En welke vind je het leukst?