Eergisteren lazen jullie dat ik het Absolute Nude palet van Catrice heb gescoord bij Kruivat met de 1+1 actie! Veel van jullie wilden daar in ieder geval een review van zien. En ik heb hem uitgeprobeerd! De oogschaduw zit in een mooi palet met bijgeleverd kwastje. Wat ik overigens heel positief vind, je hebt aan de ene zijde een sponsapplicator en aan de andere zijde een kwastje om het geheel te blenden. De sponsapplicator vond ik wel wat stroef.

Wauw, die kleuren vind ik zo mooi! Ik hou van aardetinten en deze matchen perfect bij elkaar. Met dit palet zit je altijd goed volgens mij. De kleuren lijken op de foto best veel op elkaar, maar zijn toch echt anders. Helaas hebben de kleurtjes geen namen gekregen. Dit is hoe ik ze het beste omschreven vind, van links naar rechts: licht abrikoos, licht roze/paars, rosébruin, goudbruin, donkerbruin, intens donkerbruin.

De swatches lijken wat minder intens dan in het echt, maar de kleurtjes geven veel pigment af. Ik heb een ooglook gemaakt met als basis de meet lichtste kleur (links), welke ik ook wat in mijn ooghoeken en onder mijn wenkbrauwen heb aangebracht als highlighter. Vervolgens heb ik over mijn bewegend ooglid de twee na lichtste aangebracht. De derde kleur bracht ik aan de uiteinde van mijn oogleden aan en vooral in mijn crease. Vervolgens heb ik de uiteinden nog iets intenser gemaakt met de allerdonkerste kleur en de gouden tint licht onder mijn ogen.

Ik ben erg blij met het palet omdat je er veel kanten mee op kan. De kleuren zijn natuurlijk en je kunt er gemakkelijk een klassieke look mee maken. En hij was natuurlijk maar €2,50 in de actie (normale prijs €5,-). Wat vinden jullie van het Catrice Absolute Nude palet?