Al meerdere jaren aas ik op de Time balm van ‘The Balm’. Een cream concealer die erg goed schijnt te zijn. Uiteraard ging ik al snel op zoek naar een alternatief voor deze concealer, maar ik kon nooit een budget merk vinden dat ook een cream concealer in haar assortiment had. Totdat Catrice er mee kwam. En sinds afgelopen woensdag (met de 1+1 actie bij kruidvat) heb ik hem in bezit!

De verpakking is simpel, maar wel strak. Het potje gaat open door middel van een schroefdop wat prima is. Ik heb de concealer in de kleur 020 Light Beige gekocht, dit was de middelste kleur van de drie kleuren. Helaas ben ik vergeten een swatch te maken van de concealer maar ik kan je vertellen dat hij heel goed dekt! Ik ben er over uit dat ik fan ben van de cream concealer omdat het -zoals de naam al zegt- een fijne creamy vorm heeft. Wel goed dekkend  -maar niet té waardoor je een cakey effect krijgt- en ook niet te vloeibaar -waardoor het minder goed op je huid zou blijven zitten.

Een foto voor de concealer met best veel onzuiverheden, rode plekjes en korstjes. Helaas heb ik op dit moment geen optimale huid.

En dit is mét concealer op de plekjes en daarover heen foundation. Zoals je ziet zijn de plekjes niet helemaal verdwenen maar zijn ze wel veel minder rood. Ook heb ik de concealer onder mijn ogen gebruikt, want ik heb van nature best wel donkere kringen onder mijn ogen en in mijn ooghoeken.

Ik hoop dat de concealer lang meegaat -aangezien er niet heel veel in een potje zit- want ik ben fan! Voor mij dekt hij de onzuiverheden goed en hij kost normaal maar €2,99. Wat vind jij er van?