Vorige week hebben jullie al mijn ervaringen over het oogschaduw palet en de concealer kunnen lezen. Vandaag lezen jullie de laatste review van een van mijn kruidvat aankopen, namelijk de defining blush van Catrice. Ook over deze blush had ik goede verhalen gehoord en gelezen, dus deze stond ook op mijn verlanglijstje.

De verpakking is simpel maar oogt niet heel goedkoop vind ik. Ik heb de kleur 020 Rose Royce meegenomen. Daarnaast zijn er nog vijf andere tinten. Toen ik het kleurtje pakte dacht ik wel even, oke dat is best wel heel erg roze! Maar het moet natuurlijk wel een beetje opvallen.

Zoals je ziet is de swatch heel erg gepigmenteerd en dat is wat we willen! Uiteindelijk vond ik het roze-roze nog wel meevallen zo op m’n huid.

Dit is uiteindelijk het kleurtje op mijn wangen. Geen overdreven blush maar wel een subtiel mooi kleurtje op je gezicht. En omdat er ook zoveel kleur van de blush af komt heb je ook maar een beetje nodig. Let wel op dat je niet te hard met je kwast drukt want anders laat de poeder heel snel los en gaat het product korrelen. Voor de rest ben ik er heel blij mee! En hij kost slechts €2,99

Wat vinden jullie?