Nagels lakken schiet er tegenwoordig vaak bij in, ik moet er echt de tijd voor nemen en die tijd heb ik simpelweg niet echt.. Toch wilde ik ze pas voor het feestje van mijn ouders wel weer lakken en wel in een kleurtje die bij mijn outfit paste. Maar geen één lakje dat ik al had stond mooi en ik besloot een nieuwe te kopen. Het werd deze oudroze, van Catrice met de naam Karl Says Très Chic, een kleurtje die ik nog niet had! Vandaag gaat ie door de test :)

Ik kan nu al vast zeggen dat ik het een heel fijn lakje vind en dat komt voornamelijk door het kwastje. Zelf ben ik echt een hele slechte nagellakker, maar een goed kwastje kan heel veel helpen. Deze is wat breder waardoor je dus al gauw met één streek je hele nagel kan bedekken. Daarnaast heeft hij ook hele fijne vorm, hij loopt namelijk wat rond, net als de vorm van je nagel waardoor alles perfect op zijn plek komt.

En hij lakt echt dekkend! Hierboven zie je mijn nagels met één laagje en eigenlijk is dat al voldoende. Toch deed ik er nog een laagje extra overheen zodat ze nog dekkender werden.  Hij heeft een hele mooie glanzende finish. Sorry, voor de onafgewerkte randjes. Normaal werk ik mijn nagelriemen nog wat bij, waar ik geknoeid heb, maar dat was ik met foto’s maken vergeten :)

Normaal houd ik helemaal niet zo van roze, ik vind het al gauw een beetje goedkoop staan, maar dit kleurtje vind ik dan wel weer super leuk. En het is eens een kleurtje die ik nog niet heb. Ik ben echt heel erg te spreken over deze nagellak. Voor mij zijn er geen minpunten te ontdekken.

+ Super goede dekking
+ Brengt fijn aan
+ Goedkoop (€2,99)!
+ Mooi kleurtje