De vakantie is bij uitstek perfect om wat dingen bij te werken. Je kamer opruimen en ordenen bijvoorbeeld. Maar ook om langs winkels te gaan waar je normaal niet aan toe komt. Vandaag glipte ik even binnen bij de kringloop. Ik was benieuwd of ze nog leuke potjes of andere opbergers hadden. Uiteindelijk ben ik met maar drie dingen de winkel weer uitgelopen, maar ik vond het toch leuk om ze even met jullie te delen!

Allereerst stuitte ik al op dit hele leuke etuitje, doosje, geen idee wat het officieel is. Deze lag zomaar ergens tussen andere spullen gedropt waar hij helemaal niet hoorde. Maar dat zijn vaak de leuke vondsten waar je dan tegen aanloopt. Het heeft een licht gitgrijze buitenkant en een vuurrode stoffen binnenkant. Het ding deed me meteen denken aan de toilettasjes van LuLu, begrijpen jullie wat ik bedoel? Komt vast door die buitenkant. Ik weet nog niet zeker wat ik er mee ga doen maar ik denk dat ik er mijn sieraden in wil leggen die ik het meest/standaard draag, zodat ik ze makkelijk kan pakken.

Op mijn kastje naast m’n bed is het echt één grote bende. Overal losse make-up, verpakkingen, elastiekjes, haarschuifjes en nog meer. De meeste make-up zit in mandjes in mijn la, maar ze puilen allemaal redelijk uit omdat er ook veel make-up bij zit die ik eigenlijk nooit gebruik maar toch zonde vind om weg te gooien. Ik denk dat ik dit kleine vaasje/potje ga gebruiken voor de make-up die ik elke dag draag zodat ik er snel bij kan, zonder steeds in de mandjes te moeten graaien. Hij heeft een makkelijk compact formaat en is gewoon lekker strak.

Ook deze pot trok meteen mijn aandacht. Hij is, net als het andere vaasje, heel lichtroze, bijna tegen het wit aan, en heeft een leuk patroon. Voor deze pot geldt het zelfde verhaal. Ik vind hem te groot om er ook make-up in te doen, want dan wordt het weer zo’n graaipot. Maar wat schuifjes en elastiekjes zijn prima. Misschien kan ik hem nog opvullen met mijn dag-en nachtcrème (die pak je er toch wel makkelijk uit).

Wat zouden jullie deze opbergers voor gebruiken? Koop je wel eens wat bij de Kringloop?