Sinds kort heb ik een aantal producten van het merk e.l.f (eyes lips face) in huis. Ik deed daar hier een unboxing van en besloot in ieder geval de wenkbrauwset te reviewen. Eigenlijk deed ik nooit zoveel met m’n wenkbrauwen behalve af en toe een haartje weg te halen. Zou deze set daar verandering in gebracht hebben?

De wenkbrauwset bestaat uit twee delen, namelijk het treat gedeelte en het tame gedeelte. Met de treat kant zou je je wenkbrauwen ‘voeden’ omdat het je haargroei zou bevorderen. Hierdoor worden je wenkbrauwen voller, aldus de omschrijving. De tame kant bevat de bruine vloeistof die je met het borsteltje aanbrengt op je wenkbrauwen. Het borsteltje met de vloeistof geeft het idee of je mascara in je wenkbrauwen smeert.

Mijn wenkbrauwen voordat ik begon zie je hieronder. Niet perfect gestyld, maar prima.

Je kunt de twee afzonderlijk van elkaar gebruiken of de gel aanbrengen voordat je met het borsteltje erdoor gaat. Ik deed het laatste en bracht eerst de treat gel aan.

Op de een of andere manier is de foto, waarop de tweede stap te zien is, spoorloos verdwenen. Jullie moeten het dus doen met het eindresultaat :-)

Voor deze review was het echt de eerste keer dat ik het gebruikte. Eerst smeerde ik er veel te veel in en moest ik weer zitten poetsen want soms zat er wat op plekken waar het niet hoorde. En je moet uitkijken dat je geen overdreven volle wenkbrauwen creëert. Na die eerste keer was ik dus een beetje sceptisch omdat ik echt lang bezig was. Maar ondertussen gebruik het al veel vaker en gaat het prima!

Het bleek dat de set verkrijgbaar is in verschillende tinten, wat ik bij het bestellen helemaal niet door heb gehad, maar ik heb de kleur ‘dark’. De set kost €4,- in de webshop. Wat vinden jullie? 

♥