Een frisse oogopslag creeër ik al vaak door wat witte oogschaduw te gebruiken, maar daar zijn natuurlijk ook speciale producten voor. Pas met de 1+1 actie bij Kruidvat kocht ik dit ‘highlighter potlood’ omdat ik er toch erg nieuwsgierig naar was. Hij schijnt goed voor je waterlijn te gebruiken zijn wat ik normaal niet highlight want daar doe je natuurlijk geen oogschaduw op ;-)

Het potlood is in twee kleuren verkrijgbaar waarvan ik de kleur 02 highlight it..pearly kocht. Ik heb even een swatch gemaakt om te laten zien hoe gepigmenteerd en romig hij is. Er komt veel in één streep van af. Als ik de swatch uitsmeer blijft er een lichte highlight vlek over.

Je kunt het potlood gebruiken voor je binnen-ooghoeken, op je waterlijn of onder je wenkbrauw. Ik bracht hem op mijn waterlijn en onder mijn wenkbrauw aan.

Links zonder | Rechts met 

Met het potlood creëer je heel makkelijk een frisse oogopslag. Voornamelijk op mijn waterlijn gebruik ik hem heel veel. Je ziet er meteen wat minder moe en grauw uit (vooral als je vroeg je bed uit moet). En je koopt het potlood voor slechts €1,99 bij Kruidvat of Trekpleister.

Zouden jullie het potlood kopen?