Een poosje terug was ik een middag in Amsterdam en kwam ik langs de Flormar. Ik had er eigenlijk helemaal niet bij stil gestaan dat ie daar zat maar toen ik hem zag dacht ik: ‘Hè oja, die zit hier!’. Dus ik stapte blij verrast naar binnen en kwam blij weer naar buiten met een nagellakje. Vandaag laat ik zien hoe hij heeft uitgepakt.

De nagellak is een beetje lavendelblauw en komt uit de light summer serie (nummer LS02). Ik vind het kleurtje echt geweldig maar ik weet ook dat hij niet helemaal gaat denken. Maar dat is de bedoeling ook van deze lakjes. Het lakje heeft een hele lange dop wat ik echt heel fijn vond werken. Ik kon de nagellak best precies aanbrengen, wat voor mijn doen uniek is. Of het kwam door het kwastje zelf wat ook een perfecte afmeting had en heel fijn aanbracht. Ik ben vergeten van het kwastje een foto te maken..

Na één laagje ziet het er uit als op bovenstaande foto. Een subtiele blauwe glans maar nog veel te doorschijnend.
Dit is beter. Nog steeds licht transparant maar de kleur komt veel beter uit nu. Ik vind dit heel chique staan en ik denk dat het heel geschikt is als je wel iets op je nagels wilt maar het wel bescheiden wilt houden. Het past ook helemaal bij de pasteltrend die nu gaande is. 
Een dag na het maken van de foto’s besloot ik toch nog een extra laagje aan te brengen. Nog wat beter dekkend vond ik toch mooier. Bovenstaande foto is overigens nog steeds met twee laagjes.

Het nagellakje kostte slechts €1,50 bij Flormar. Je vind deze winkel in Amsterdam aan de Kalverstraat.

Wat vind jij van dit kleurtje?