De instagram tag, verzonnen door Serena van BeautyLab, kwam ik al op meerdere blogs tegen. Vandaag besloot ik hem toch ook maar in te vullen! Wat is je Instagram gebruikersnaam, en waarom?
Mijn gebruikersnaam bestaat uit mijn voor- en achternaam: emilyeilander.  Ik heb deze destijds gewoon zo aangemaakt, omdat iedereen gewoon zijn voor- en achternaam gebruikte ;-)

Hoeveel foto’s post je gemiddeld?
Ik heb me een poosje terug voorgenomen er in iedergeval 1 per dag te posten. Maar met drukke tijden zoals toetsweken schiet het er echt bij in. Dan is het meestal om de dag. Soms post ik ook een foto van mijn nieuwst online gekomen artikel zodat ik via instagram ook bezoekers naar mijn blog trek. 

Laat je favoriete Instagramfoto zien.

Dat is nu deze muesli foto haha. Helemaal niet heel bijzonder hoor, maar ik vind food altijd wel leuk om op instagram te plaatsen. Zolang het er maar lekker en presenteerbaar uit ziet. Geen vieze prakjes.Laat de Instagramfoto zien met de meeste likes.
Haha. ik krijg helemaal niet veel likes hoor. Ik heb ook echt nog niet veel volgers. Maar deze foto over mijn Room Inspiration artikel op mijn blog kreeg de meeste likes tot nu toe.


Welke apps gebruik je in combinatie met Instagram?

Alleen maar VSCOcam, omdat deze een aantal andere filters hebben die ik af en toe ook wel eens leuk vind. En heel soms deel ik via instagram wel eens een foto op twitter, maar dat komt zelden voor.


Welke celebrities volg je?
Pfoeh, dat zijn er nogal wat! Het grootste deel van de mensen die ik volg bestaat uit ‘beroemdheden’. Hetzij artiesten, youtube-guru’s of tv-sterren. Ik volg in ieder geval alle Kardashians/Jenner chicks, heel wat ‘beroemde’ Scandinavische bloggers, een paar youtubers als Bethany Mota, Caspar Lee en MimiIkonn en Cris Cab als zanger!


Welk Instagramfilter gebruik je het meest?
Amaro en Valencia! Allebei zo mooi licht. Ik houdt niet van hele donkere/oranje foto’s.


Welke hashtags gebruik je het meest?
Ik gebruik eigenlijk geen standaard hashtags, behalve een aantal die op dat moment met de foto te maken hebben en het onderwerp aanduiden. #food gebruik ik vaak, en ‘s avonds vaak #sleepwell of #nightnight.


Laat je laatste Instavideo zien.Dit was toen ik van school naar huis liep en mijn laatste toets achter de rug had en ik m’n P binnen had! :)
Welke dierenaccounts volg je?
Geen :)


Welke (grote) bedrijven volg je?
Alleen maar elisestore, een kledingwinkel die tot voor kort alleen maar haar kleding via social media verkocht.


Heb je veel familieleden op Instagram?
Alleen mijn broertje en een nicht (zover ik weet).


Neem de TAG gerust over op je blog! Als je mij op instagram wil volgen, mijn naam is dus @emilyeilander