Mijn kledingstijl is vrij simpel en daarom vind ik het vaak leuk om mijn outfit net iets opvallender te maken door een statement ketting. Het leek me leuk om mijn kettingen met jullie te delen. Ik heb er niet enorm veel maar toch ben ik wel blij met degene die ik heb. Kijk mee!
Ik heb overigens overal een wit basic hemdje aan zodat de aandacht steeds op de kettingen is gevestigd.

Dit was mijn allereerste ‘statementketting’. Tussen haakjes ja, want destijds vond ik het best wel een opvallende ketting maar als je hem nu vergelijkt met de rest is hij niet echt statement waardig. Toch vind ik het nog steeds een leuke. Hij is een beetje bohemian door het aztec patroon.

Ebay staat vol met statementketting en deze ketting zal voor velen ook geen onbekende zijn. De kettingen van de ZARA vond ik (en vind ik nog steeds) altijd geweldig maar wel wat duur. Door de velen kralen kwam deze wel in de buurt. Dit is een hele fijne ‘losse ketting’.

Deze ketting kocht ik vorig jaar december bij de Primark. Hij is enerzijds chic door de gouden details maar ook wel weer stoer door het zwarte touw. Je combineert hem makkelijk met meerdere outfits dus deze draag ik vaak.

Ik ben gek op neutrale kleuren als brons en goud. Ook deze ketting kun je weer een beetje boho combineren. Hij krijgt door het metaal een stoere uitstraling. Deze ketting heb ik gekregen, maar ik weet dat hij van de HEMA is.

Een tijdje terug won ik een sheinside giftcard waarmee ik onder andere deze ketting kocht. Twee favorieten in één product, mintgroen + statementketting is top! Deze ketting ga ik ik denk ik veel dragen aankomend seizoen. Hij is heel chic en lief. Echt een snoepje!

Over mijn laatste aanwinst blogde ik laatst. Dit exemplaar komt van de Kruidvat. Eigenlijk komt deze nog dichter in de buurt van een look-a-like ZARA ketting vind ik. Hij is wat steviger omdat er een kunststof band door het midden zit en daardoor ook wat stugger. De kobaltblauwe kralen vind ik prachtig met de gouden ketting.
Welke vinden jullie het mooist?