Een tijdje terug ging ik met een aantal collega’s naar het hoofdkantoor van Kruidvat waar twee visagisten klaar stonden om ons met MUA producten op te maken. Na afloop kregen we ook een goodiebag mee waar onder andere deze Mega Volume Mascara in zat. Ik had hem al gezien bij ons in de winkel en hij viel me wel al op, omdat ik hem qua verpakking zoveel van NYC mascara’s weg vond hebben. Nu ik hem zelf kreeg was ik erg benieuwd hoe deze mascara het zou doen. Tijd voor de test!

Het borsteltje bepaalt voor een groot deel hoe je wimpers er uit komen te zien. Ik hou van borsteltjes die goed separeren en daar zit je met deze goed mee. Het is gelukkig niet zo’n hele volle harige, want daarmee krijg ik vaak hele dikke spinnenpotenwimpers. Deze is hard, en geeft het idee van een kam. Maar, de mascara belooft volume dus er moet meer zijn!

Linksboven: zonder mascara, alleen eyeliner | Rechtsboven en onder: met de Mega Volume mascara

Voordat ik de mascara aanbracht, zette ik een lijntje eyeliner en heb ik mijn wimpers gekruld. Dit doe ik standaard voor meer volume. De mascara brengt makkelijk aan en zoals ik al verwacht had separeert hij mijn wimperharen heel goed. Geen klontjeseffect dus! Alleen belooft de mascara mega volume! Dat is helaas ver te zoeken. Hij doet prima wat een normale mascara zou moeten doen. Maar wil je echt volumineuze wimpers dan is dit niet de goede mascara voor jou. Wil je gewoon een mascara dan kan ik hem aanraden! Ik heb hem gekregen en was niet speciaal opzoek naar een mascara die volume geeft maar voor een basic mascara kan hij goed doorgaan.

En op bovenstaande foto zie je een full face

Wat vinden jullie van de mascara?