Dat MUA naar Nederland komt weet iedereen ondertussen. En dat het gaat verkocht worden bij Kruidvat ook. Zo ook bij mijn Kruidvat werk ik zaterdags werk. Alle make-up is bij ons al binnen en je raadt het al. Ontzettende lucky me dat ik het mooie Undress Me Too palette al mee kon nemen! Ik heb hier heel veel goede verhalen over gehoord en volgens mij is het een gewild palette. Tijd voor de test! [bereid je voor op aardig wat foto’s]De doos van het palette is simpel vormgegeven, niet heel spectaculair maar wel lekker strak en clean. En de deksel is transparant dus je kan van de bovenkant al zien welke mooie kleurtjes er in het palette zitten. Op de achterkant zijn alle kleurtjes weergegeven met elk hun eigen naam. De namen vind ik sowieso een pluspunt, dat maakt het toch altijd extra leuk! Wanneer je de doos open doet zie je nog een sponsapplicator zitten. Makkelijk voor als je alleen dit palette mee wil nemen als je op pad gaat.

Naked – Devotion – Shy – Fiery – Lavish – Dreamy
Tranquil – Exposed – Reveal – Wink – Obsessed – Corrupt


Ooh ik ben echt verliefd op deze kleurtjes! Lekker naturel en zowel mat als met shimmer. Er zitten hele zachte lichte kleuren bij, maar ook wat donkerdere waar je een wat heftigere, zware ooglook mee kan maken. Ik denk nu al dat ik hier heel veel plezier van ga hebben! Dit palette schijnt een dupe van het NAKED 2 palette te zijn. De kleuren komen in ieder geval exact overeen.Van links naar rechtsNaked – Devotion – Shy – Fiery – Lavish – Dreamy
Toen ik de eerste swatch maakte van Naked was ik lichtelijk teleurgesteld. Er kwam niet heel veel van af. Je ziet hem zo op m’n arm bijna niet zitten. Met de tweede swatch drukte ik dus nog maar wat harder op Devotion en daar kwam gelukkig een hele goede pigmentatie van af. En ook de rest verraste me! Eerlijk gezegd heb ik nog nooit zo’n goed gepigmenteerd palette gehad. Ik ben dan ook niet zoveel gewend, haha.

Van links naar rechts: Tranquil – Exposed – Reveal – Wink – Obsessed – Corrupt
De tweede rij met swatches had ook een hele goede pigmentatie. Nog beter dan de eerste zes kleuren! Ik hoefde er niet veel moeite voor te doen om er een beetje kleur van af te krijgen. Vooral de laatste Corrupt is echt intens als je daar flink overheen gaat. Deze kleuren zijn wat meer metal en geschikt voor een zwaardere look of voor in je crease.
Ik maakte een look met op mijn bewegend ooglid Lavish, in mijn crease Obsessed, aan de uiteinde van mij oogleden wat Corrupt. Vervolgens ging ik met Devotion nog over mijn bewegend ooglid. Shy gebruikte ik als highlighter onder mijn wenkbrauwen en Reveal in mijn ooghoeken.

Voor de early birds; bij ons in het filiaal wordt a.s. vrijdag het GOSH display omgebouwd tot het MUA schap. Misschien dat je dan alvast een kijkje kan nemen bij een filiaal in je buurt ;-) Voor een luttele €5,99 heb je dit palette al in handen.

Wat vind jij van het palette? Ga je hem ook halen?