Van het weekend konden jullie lezen, dat ik zaterdag bij de Kruidvat nog een Catrice mono oogschaduw in een gele kleur heb kunnen scoren voor slechts €1,-. Nu zat ik na te denken over een review, maar bedacht vandaag dat jullie daar niet zoveel aan hebben aangezien de kleur uit het assortiment gaat. Daarom heb ik er maar een ooglook van gemaakt. Deze look combineerde ik met toffee en bruin en kan hierom nog goed door voor deze tijd van het jaar. Voor het voorjaar lijkt het me tof om de gele kleur met iets anders ‘fris’ te gebruiken. Maar voor nu deze Mustard Toffee look!

Voordat ik de ooglook maak prime ik mijn ogen met de I Love Stage oogschaduwbasis van essence. Vervolgens breng ik de Oh , It’s Toffeeful! oogschaduw van Catrice als basis aan over mijn gehele ooglid. Het is een lichte koper/toffeekleur met een héle subtiele shimmer, bijna niet te zien.

Daarna gebruik ik het knalgele kleurtje Inglorious Mustards van Catrice. Hij lijkt in bepaald licht een beetje goud, maar hij is echt wel felgeel. Een beetje okergeel. Ook deze oogschaduw bevat een lichte shimmer, welke ik bij deze wel iets meer vind opvallen. Dit kleurtje breng ik licht aan op mijn bewegend ooglid en wat intenser op de buitenhoeken. Ook vaag ik het lichtjes langs mijn onderste wimperrand.

Om wat meer diepte in de ooglook te creeëren, breng ik de donkerste kleur van het Absolute Nude palette (wederom van Catrice) aan in mijn crease. Daarna maak ik de ooglook af met NYC eyeliner en BE creative mascara.

In het echt knalde het geel er wel wat meer vanaf, maar dat is hier minder goed te zien.. Foto’s hè!Wat vinden jullie van deze warme look?