Ik vind het leuk om veel verschillende make-up te proberen en koop regelmatig weer eens wat anders. Toch zijn er een aantal producten die ik standaard gebruik en steeds weer opnieuw koop. Deze doen gewoon prima hun werk en behoren tot mijn favorieten. Ik laat je zien welke..!

Sinds ik deze concealer ontdekt heb wil ik geen andere meer. Eerder wilde ik altijd heel graag de Time Balm concealer van theBalm, maar deze vond ik wat te duur. Maar geen enkel ander merk had een cream concealer in een potje. Totdat Catrice er mee kwam en ik voor die prijs hem graag wilde proberen. En hij is fijn! Niet te droog, maar ook niet te vloeibaar, gewoon perfect :-)

Over mijn eerste laagje normale mascara en mijn onderste wimpers doe ik altijd nog wat extra waterproof mascara. Het liefst wil ik dan dat hij mijn wimpers ook meteen een beetje separeert. Deze Glamour Doll mascara van Catrice is daar echt perfect voor. Hij blijft echt goed zitten en heeft een heel fijn borsteltje waarmee je overal makkelijk komt en die je wimpers niet onwijs dik maakt.

Deze concealer van Maybelline gebruik ik in de zomer wat meer dan in de winter. Ik haal hier namelijk altijd de kleur medium van en die is in de winter te donker. Hij is inderdaad Super Stay want hij gaat geen kant op en dekt heel goed. Deze vind ik vooral onder mijn ogen heel fijn.

Sinds ik eindelijk een beetje normaal met vloeibare eyeliner overweg kan, gebruik ik deze van NYC. Fijn, dun kwastje, blijft de hele dag op zijn plek en geeft gewoon een prima resultaat. En de prijsjes van NYC zijn natuurlijk ook lekker laag.

Heb jij producten die je standaard weer opnieuw koopt?