Bikini’s vind ik heel leuk, maar ik ben altijd te laat met kopen. Dan bedenk ik me een paar dagen voordat we weggaan dat ik eigenlijk nog wel een nieuwe bikini wil, stress! Maar hé, dit keer was ik, voor mijn doen, redelijk op tijd. Nou ja, ik had hem besteld en toen stond er aangegeven dat hij pas in augustus zou binnen komen. Dat is veel te laat natuurlijk, dus ik baalde al flink. Maar na een mailwisseling met H&M kon hij toch eerder komen, super top! En hij kwam gister al binnen :-)

In het kader van, ik wil geen lijntjes bij het zonnen, heb ik gekozen voor een bandeau bikini. Gelukkig zaten er wel losse bandjes bijgeleverd, wat heel fijn is bij zwemmen bijvoorbeeld. Wat niet op de foto te zien is, de bikini maak je vast door te strikken. Persoonlijk vind ik dit fijner dan een sluiting omdat ze dan bij mij meestal niet strak genoeg zitten.

Het verhaal achter de zoektocht naar deze bikini is heel grappig. Ik bekeek laatst een Noorse blog van iemand die ik volg en zag daar een meisje (niet de blogger zelf, maar een vriendin) op een foto met deze bikini. Toen dacht ik: “Ah, dat is nog eens een leuke bikini”. Maar ja, hoe kom je er achter waar zij hem gekocht heeft. Voor hetzelfde geld komt hij uit een of ander exclusief winkeltje in een Noors dorpje. Even later zat ik op de H&M site rond te kijken en ineens kwam ik daar die bikini tegen! Haha, echt zó toevallig! Helaas was het broekje dat er bij hoorde helemaal uitverkocht, maar toen ik om 00:45 ‘s nachts voor de laatste keerde site checkte was mijn maat ineens op voorraad. Lucky me!

Wat vind jij er van?  ♥