Toen ik afgelopen zaterdag achter de kassa stond en ik deze ketting van een klant scande, dacht ik: Wauw, heh? Verkopen wij deze ketting? Ja inderdaad, wij verkopen deze ketting. En dat voor slechts €4,99! De ketting heeft wel wat weg van de statement kettingen die ZARA verkoopt. Alleen zijn deze wel een stuk goedkoper.

De ketting heeft goudkleurige schakels gecombineerd met een nepleren band en kobaltblauwe kralen. Wauw, lovely! Vaak heb je met goedkope trend items dat ze wel leuk zijn maar dat er vaak net iets is wat afbreuk doet aan het geheel. Dat ze een beetje té cheap ogen door een teveel aan glitters of iets dergelijks. Dat heeft deze totaal niet.. ik vind hem echt hélemaal leuk! En hij voelt ook best stevig aan.

Ik ben gek op statementkettingen omdat ze vaak je outfit net wat opfleuren. Helemaal mijn simpele outfits maken ze vaak net wat specialer. En deze kleurencombinatie vind ik heel leuk!

Wat vind jij van de ketting?

P.S. De ketting komt officieel uit de folder die deze week ook nog loopt, dus als je ook nog je slag wil slaan moet je rennen! ;-)