Slip-ons-bershka-rozeVorige week woensdag ging ik ‘eindelijk’ weer eens shoppen. Mijn vriend vroeg of ik mee ging naar Utrecht en daar zeg ik geen nee tegen natuurlijk . Ik had niet per se het plan veel te shoppen, ook al kan ik nog wel wat nieuwe dingen gebruiken, maar liep wel tegen twee leuke items aan. Slip ons stonden sowieso nog op mijn lijstje en ik kon ook nog wel een nieuw jurkje gebruiken. 

Slip-ons-bershkaDe slip ons kwam ik tegen bij Bershka. Daar had ik ze al een keer eerder gezien, alleen dan in het wit, en dat leek me niet zo slim aangezien ze dan heel snel vies worden. Deze keer zag ik ze ook in een soort poeder/zalmroze en ze waren nog in mijn maat. Ze lijken van een soort suede, maar zijn gewoon super nep hoor. Wat wil je voor €25,99.

Jurkje-pull-en-bearWit is mijn favoriete kleur in de zomer en zo’n typisch, wit kanten jurkje kan dan natuurlijk ook niet missen. Er zit een onderjurkje onder uiteraard, maar ik zag dat hij alsnog wel wat doorscheen. Wellicht slim om er nog één extra onder te doen. Wat je niet ziet op de foto, maar de hals aan de achterkant is wat lager uitgesneden, wat ik voor de zomer wel heel leuk vind. Dit jurkje is van Pull & Bear en kostte €35,99.

Ik zag vandaag dat H&M weer geen verzendkosten rekent t/m 17 mei, dus ik heb daar ook nog even een grote bestelling gedaan. Wat vinden jullie van deze twee aankopen?