nyc-big-bold-bronzer-1Zoals jullie misschien wel weten ben ik groot fan van de bronzer van Too Faced. Een niet-oranje, matte bronzer met hele goede pigmentatie. Echter merk ik dat hij binnenkort de pan gaat raken, maar aangezien er in Nederland geen Sephora meer te vinden is weet ik niet of ik die zo snel weer in huis heb. Hoogste tijd om voor de zekerheid maar vast een alternatief te gaan zoeken. Mijn oog viel op de Big Bold bronzer van NYC.

nyc-big-bold-bronzer-2 En hij doet zijn naam echt eer aan want kijk eens hoe groot hij van formaat is. Daar hou ik wel van, eentje waar je flink met je kwast door heen kan. Zo op het oog is hij inderdaad mat en lijkt hij een niet heel oranje ondertoon te hebben. Plus!

nyc-big-bold-bronzer-3 nyc-big-bold-bronzer-4Als ik hem swatch en met mijn neus er bovenop ga zie ik vaag wat verdwaalde shimmers, maar die zie je eigenlijk niet. Ik kan dus concluderen dat echt een matte bronzer is.

nyc-big-bold-bronzer voor Mijn opgemaakte gezicht, zonder bronzer. De producten die ik heb gebruikt zijn:

– Mylène mascara
– NYC liquid eyeliner
– Catrice cream concealer
– Catrice lipstick ‘Berry Delicious’
– E.l.f. wenkbrauwkit

nyc-big-bold-bronzer-tijdens nyc-big-bold-bronzer naYes, ik ben fan! Ik heb hierboven niet overdreven veel bronzer gebruikt (daar hou ik over het algemeen ook niet van) maar je ziet wel duidelijk wat meer contouren en kleur in mijn gezicht. Hij is goed gepigmenteerd, er kwam al veel van het product af wanneer je er licht overheen ging.

Wel heb ik het idee dat mijn bronzer van Too Faced wat natuurlijker oogt, maar ik vind dit zeker een goed(koper) alternatief.

Deze Big Bold bronzer van NYC is te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor €3,99