NYC-big-bold-mascaraAl een tijd geleden kocht ik de Big Bold Volume by the lash mascara van NYC. Er was een 2 voor 5,- actie dus nam ik alvast een mascara mee als ‘voorraad’. Pas heb ik hem open gemaakt en ik vond hem zo fijn dat ik graag een review wilde delen. Hij zit al een tijd in het assortiment en is volgens mij voor meer mensen een budgettopper.

NYC-big-bold-mascara-borsteltjeHet borsteltje is vrij groot en loopt een beetje bol. De ‘haartjes’ zijn echter wel hard en niet zacht, wat ik persoonlijk fijner vind, want daardoor separeert hij wel goed. Het puntje wat je ziet is overigens mascara wat ik er niet goed vanaf heb gestreken, dus geen puntje van het borsteltje ;-)

NYC-big-bold-mascara-voor-fotoSay hi to my nude face!

NYC-big-bold-mascara-voor-naLinks: alleen eyeliner, niet gekruld. Rechts: voorafgaand krul ik altijd mijn wimpers met een wimperkruller en daarna breng ik de mascara aan. Door de bolle vorm van het borsteltje breng je deze mascara heel fijn aan ‘met de krul mee’. De mascara belooft volume en dat geeft ie. Ik kan op het eerste gezicht niet zeggen dat ie het veel beter doet dan andere volume mascara’s, maar waar bij andere mascara’s je wimpers alweer een beetje naar beneden hangen, blijven ze bij deze de hele dag zo zitten. Voor ik naar bed ga zit er nog steeds dezelfde volume in.

NYC-big-bold-mascara-na-fotoDeze Big Bold Volume by the lash mascara van NYC is te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor €3,99.