[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Mocht je mij volgen op Instagram, dan zal het je vast niet ontgaan zijn dat wij (Ed en ik) zo nu en dan een wandelingetje maken. Meestal doen we een officiële route zoals een klompenpad. Klompenpaden zijn wandelroutes in Gelderland en Utrecht, uitgestippeld door agrarisch landschap. Dit kan betekenen dat je soms zo ineens een weiland wordt ingestuurd, die je via een gammel houten plankje over de sloot kunt bereiken. Super leuk vinden wij! Zo kom je ook op plekjes die je anders niet zo zien omdat het niet altijd de geasfalteerde (wandel)paden zijn waar je overheen loopt.

Nu houden wij sowieso wel van de natuur en zijn we van mening dat Nederland ook heel veel mooie plekjes te bieden heeft. Om een beetje van deze liefde te delen zijn we sinds onze vakantie in Kroatië een nieuwe Instagram account gestart @eteamtravelers. Daar zal ik in een ander blog nog wat meer over wijden.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4303″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4302″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column][vc_column_text]

Hoe leuk zou het zijn als we over een paar jaar kunnen zeggen dat we ze allemaal gelopen hebben. Of wellicht zijn we dan al oude mensjes. We zijn best fanatiek, hebben zelfs een app ervoor ;-) Soms valt een route een keer tegen, had je er meer van verwacht of gaat ‘ie volgens ons nog teveel door de bewoonde wereld. Maar over het algemeen is het gewoon heel erg leuk om te doen! Lekker in de buitenlucht, meteen je meters weer gemaakt, mooie natuur én tijd voor elkaar.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4305″ img_size=”full”][vc_single_image image=”4306″ img_size=”full”][vc_single_image image=”4329″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4304″ img_size=”full”][vc_single_image image=”4307″ img_size=”full”][vc_single_image image=”4314″ img_size=”full”][vc_single_image image=”4332″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wie vind ook dat wandelen best leuk is in je twintiger jaren? Hands up!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]