PRIMARK vrouwencollectie staat dit voorjaar in het teken van een combinatie van grafische printjes en mierzoete kleuren, dromerige stoffen en futuristische afwerkingen. Komend seizoen is er voor elk silhouet een passende trend– van felle, volumineuze rokken in de Modern Couture lijn, tot strakke en praktische stukken in de Sandstorm lijn.

Prints zijn alom aanwezig bij Primark. Dit is zowel te zien in de verschillende My Little Pony prints in de Dream Punk lijn tot bedwelmende caleidoscopische printjes in de Hip Trip lijn. De preppy, atletische stijl in de Bubblegum High geeft een retro kijk op vrijetijdskleding terwijl de Polariod Nostalgic lijn een meisjes hart sneller laat kloppen met de zweverige jurkjes en vervaagde bloemen print.
De al bekende statement kettingen worden dit jaar aangevuld met grote oorbellen en opvallende armbanden. De futuristische touch zie je vooral terug in een aantal metallic clutches en schoenen.
Jaa dat klinkt goed hoor! Ik kan al weer helemaal zin in het voorjaar krijgen -ook al is de winter nog maar net van start gegaan en hebben we nog niet eens sneeuw gezien. Mode merken zijn er altijd extreem vroeg bij en ik ontving deze nieuwe collectie dan ook half december al. Maar dat vond ik nog wel erg vroeg om jullie te laten zien.. Kijk allereerst mee naar de foto’s!

Mm, mijn eerste reactie was “dit is echt zó niet draagbaar!” Ik weet niet of het komt door het model met die rare vlechtjes, de combinatie van kleding of de kleding zelf maar van de foto’s word ik nog niet heel enthousiast! Maar, als ik naga.. ik word sowieso niet vaak dolblij als ik de persfoto’s van de nieuwe collecties van Primark zie. En dan kom je in de winkel, en dan is de kleding heel leuk en bovenal: heel draagbaar!

Welke ik wel héel leuk vind, is het roze bikerjacket! Die wil ik best in mijn kledingkast willen hangen :)
En ik ben ook erg benieuwd naar de statement oorbellen. Statement kettingen vind ik altijd al heel leuk en die zijn er tegenwoordig ook volop, maar statement oorbellen kom ik veel minder tegen. En voor de zachte prijsjes waar Primark ze voor aanbiedt wil ik er best een stel hebben. Ook spreekt het thema ‘retro’ mij wel aan, want ik ben daar eigenlijk wel gek op :)

Nu jullie! Wat vinden jullie van deze nieuwe voorjaarscollectie? Prik je er even door heen en laat je je verrassen in de winkel zelf of knap je hier echt op af? Of vind je het bij voorbaat al heel leuk!?

XOXO